Formula 1: Ο Φερστάπεν ήταν ασταμάτητος αλλά η τιμωρία έχρισε poleman τον Σάινθ
Ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull κέρδισε τα επίσημα δοκιμαστικά και τον άτυπο τίτλο, αλλά ο Κάρλος Σάινθ θα είναι στη pole position αύριο, Κυριακή, στο Grand Prix του Βελγίου - 14ο αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1.
Ο Ισπανός πιλότος της Ferrari είχε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, αλλά θα εκκινήσει αύριο από την πρώτη θέση, καθώς ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής, όπως και ο Σαρλ Λεκλέρ, θα ξεκινήσουν από τις τελευταίες θέσεις του grid, καθώς δέχθηκαν αυτόματη ποινή επειδή ξεπέρασαν στα πρώτα δοκιμαστικά το επιτρεπόμενο όριο αλλαγών σε μηχανικά εξαρτήματα.
Δίπλα από τον Σάινθ θα είναι αύριο, Κυριακή, ο Σέρχιο Πέρεθ της Red Bull.
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblοg: Η CIA στην αποστολή διάσωσης του Αμερικανού πιλότου - Σειρήνες στο Ισραήλ - Η Χεζμπολάχ εκτοξεύει πυραύλους
11:12
ΚΟΣΜΟΣ
O κομβικός ρόλος της CIA στην επιχείρηση διάσωσης του Αμερικανού πιλότου από το Ιράν
11:10
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Βίντεο ντοκουμέντο μετά την κατάρριψη των αμερικανικών αεροσκαφών - Συντρίμμια και καπνοί παντού
11:01
ΕΛΛΑΔΑ
Πειραιάς: «Πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά μου» υποστηρίζει ο οδηγός του λεωφορείου - Καθαρό το αλκοτέστ του - Κρίσιμες ώρες για τον 17χρονο
10:53
ΕΛΛΑΔΑ