ΣΠΟΡ

Ο αρχηγός της Άιντραχτ Μάρκο Ρους απέτυχε σε ντόπινγκ κοντρόλ γιατί πάσχει τελικά από καρκίνο!

Ο αρχηγός της Άιντραχτ Μάρκο Ρους απέτυχε σε ντόπινγκ κοντρόλ γιατί πάσχει τελικά από καρκίνο!
Reuters / Wolfgang Rattay

Σοκ στις τάξεις της Άιντραχτ Φρανκφούρτης καθώς ο αρχηγός της Μάρκο Ρους απέτυχε σε ντόπινγκ κοντρόλ, όχι επειδή είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, αλλά επειδή αποδείχθηκε ότι τελικά πάσχει από καρκίνο.

Η αρμόδια υπηρεσία αντιντόπινγκ ενημέρωσε την Άιντραχτ για αυξημένη τιμή στην ορμόνη HCG, σε έλεγχο της 30ης Απριλίου, επισημαίνοντας όμως ότι η τιμή αυτή δεν σημαίνει απαραίτητα ντοπάρισμα, αλλά μπορεί να είναι αποτέλεσμα σοβαρής ασθένειας. Και δυστυχώς αποδείχθηκε ότι αυτό συνέβαινε στην περίπτωση του αρχηγού της. Ο Ρους υποβλήθηκε, στη συνέχεια, σε μια σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων και διαπιστώθηκε ότι έχει όγκο.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο αναμένεται ο αρχηγός της ομάδας της Φρανκφούρτης να υποβληθεί σε επέμβαση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Παρά την διάγνωση, πάντως, ο Μάρκο Ρους, ο οποίος έχει περάσει σχεδόν όλη την καριέρα του στην Άιντραχτ, δήλωσε ότι θέλει να αγωνιστεί κανονικά στα δύο παιχνίδια (σήμερα και την Δευτέρα) με τη Νυρεμβέργη που θα κρίνουν την παραμονή ή όχι της ομάδας του στην Bundesliga.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ