ΣΠΟΡ

Η ΑΕΚ θα παίξει με τον Πανιώνιο χωρίς τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο λόγω υπερκόπωσης

Η ΑΕΚ θα παίξει με τον Πανιώνιο χωρίς τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο λόγω υπερκόπωσης
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Η πίεση και το στρες των τελευταίων ημερών υποχρεώνει τον Στέλιο Μανωλά να μείνει εκτός του αυριανού αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο καθώς οι γιατροί σύστησαν άμεση ξεκούραση. Ο συνεργάτης του Νίκος Παναγιωτάρας θα καθοδηγήσει τον Δικέφαλο.

Ο Στέλιος Μανωλάς ένιωσε αδιαθεσία μετά τον τελικό και οι γιατροί του συνέστησαν οπωσδήποτε ξεκούραση 5 ημέρων για να μην έχει άλλα προβλήματα. Έτσι στο ματς-φιέστα με τον Πανιώνιο, αύριο το βράδυ στις 20.30, στον πάγκο του Δικέφαλου θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Νίκος Παναγιωτάρας. Θα επανεξεταστεί η κατάσταση για το ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό την Δευτέρα.

manolas


(Πηγή: www.aekfc.gr / ΠΑΕ ΑΕΚ)

Το ιατρικό δελτίο που εξέδωσε η ΑΕΚ αναφέρει: «Ο προπονητής της ομάδας μας, Στέλιος Μανωλάς, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις εξαιτίας αδιαθεσίας την οποία αισθάνθηκε και οι γιατροί τού συνέστησαν αποχή από κάθε δραστηριότητα για πέντε τουλάχιστον ημέρες, λόγω υπερκόπωσης. Εννοείται ότι για την ΑΕΚ αυτό που προέχει είναι η υγεία του ανθρώπου, που αποτελεί σύμβολο για την ομάδα μας και την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο την ομάδα θα καθοδηγήσει ο συνεργάτης του Στέλιου Μανωλά, Νίκος Παναγιωτάρας».

panagiotaras


(Πηγή: www.aekfc.gr / ΠΑΕ ΑΕΚ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ