ΣΠΟΡ

Την επιστροφή της Σεβίλλης με το τρόπαιο του Europa περίμεναν οι οπαδοί της μέχρι το πρωί!

Την επιστροφή της Σεβίλλης με το τρόπαιο του Europa περίμεναν οι οπαδοί της μέχρι το πρωί!
Reuters / Marcelo del Pozo

Το γλέντι από το Ζανκτ Γιάκομπ της Βασιλείας μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Σαν Πάμπλο της Σεβίλλης, όπου οι οπαδοί περίμεναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τους θριαμβευτές με το τρόπαιο του Europa League για να τους αποθεώσουν.

Η αποστολή της Σεβίλλης έφυγε ξημερώματα από την Βασιλεία, αλλά το πάρτυ δεν σταμάτησε στο γήπεδο ή τα αποδυτήρια του γηπέδου. Το μήνυμα του αρχηγού και MVP της Σεβίλλης, Κόκε ήταν η αρχή.

europaleaguesevilla


(Πηγή: Reuters / Dylan Martinez Livepic)

Μέσα στο αεροπλάνο κανείς δεν είχε όρεξη να κοιμηθεί, παρότι η πτήση ήταν και μεγάλη και μεταμεσονύχτια.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σαν Πάμπλο στις 5.30 τα ξημερώματα τοπική και ο Ρέγιες με τον πρόεδρο Κάστρο βγήκαν από το σκάφος κρατώντας το Κύπελλο στα χέρια.

Στην αίθουσα αφίξεων, παρά το προχωρημένο της ώρας, υπήρχαν πιστοί οπαδοί που αποθέωσαν τους παίκτες, και ιδιαίτερα τον σκόρερ Κόκε.

Αυτές όμως είναι και οι μοναδικές εορταστικές εκδηλώσεις, καθώς υπάρχει μπροστά ο τελικός Κυπέλλου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα την Κυριακή. Σήμερα οι παίκτες θα ξεκουραστούν και αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, πριν ξαναμπούν στο αεροπλάνο με προορισμό αυτή την φορά, την Μαδρίτη και το Βιθέντε Καλντερόν.

Τίμησε τους νεκρούς της η Σεβίλλη

Η Σεβίλλη δεν ξέχασε πάντως την ιστορία της και τίμησε για μια ακόμη φορά τους νεκρούς της. Αμέσως με την λήξη οι παίκτες και το τεχνικό τημ έσπευσαν να φορέσουν μπλουζάκια με δύο φωτογραφίες.

Αυτή του Αντόνιο Πουέρτα στο μπροστινό μέρος, του αδικοχαμένου άσσου, που έφυγε στα 22 του χρόνια από την ζωή το 2007. Και στην πλάτη, την εικόνα του Πέδρο Μπερουέθο, του πρώτου ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης που έχασε την ζωή του στο γήπεδο, το 1973 σε ηλικία 27 χρόνων, πιθανόν από καρδιακή προσβολή.

Το μήνυμα και για τους δύο κοινό: «Estáis con nosotros siempre – είστε πάντα μαζί μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ