ΣΠΟΡ

Formula 1: Στην pole position o Σαρλ Λεκλέρ για το Grand Prix στην έδρα της Ferrari

Formula 1: Στην pole position o Σαρλ Λεκλέρ για το Grand Prix στην έδρα της Ferrari
Την 8η φετινή και 17η στην pole position της καριέρας του πανηγύρισε στην έδρα της Scuderia ο Μονεγάσκος πιλότος AP Photo/Luca Bruno

O Σαρλ Λεκλέρ θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στον αγώνα της Κυριακής (11/9), καθώς ήταν ο ταχύτερος στις κατακτήτριες στο Grand Prix της Formula 1 στην Μόντσα, την έδρα της Ferrari.

Την 8η φετινή και 17η στην pole position της καριέρας του πανηγύρισε στην έδρα της Scuderia ο Μονεγάσκος πιλότος, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους τιφόζι.

Ο Λεκλέρ έκανε χρόνο 1:20.161, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Μαξ Φερστάπεν της Red Bull, ο οποίος έκανε 1:20.306. Τον τρίτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Κάρλος Σάινθ με 1:20.429.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής «κουβαλάει» ποινή πέντε θέσεων για τον αγώνα, ενώ ο Ισπανός πιλότος της Ferrari θα εκκινήσει από τις τελευταίες θέσεις, λόγω τιμωρίας.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, τα νέα για τη Ferrari είναι θετικά μετά το «στραπάτσο» για την εικόνα της την περασμένη Κυριακή, όταν ο Σάινθ μπήκε για pit stop και οι μηχανικοί της Scuderia είχαν ένα ελαστικό λιγότερο για την αλλαγή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ