ΣΠΟΡ

Ολυμπιακός: Οριστικά τέλος ο Κορμπεράν - Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ολυμπιακός: Οριστικά τέλος ο Κορμπεράν - Η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Ο Ισπανός προπονητής πλήρωσε το «μάρμαρο» των κακών αποτελεσμάτων υπό την ηγεσία του στον πάγκο της ομάδας ΙΝΤΙΜΕ SPORTS

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Ισπανού προπονητή στον Ολυμπιακό, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση της ΠΑΕ αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον Κάρλος Κορμπεράν, έπειτα από τη νέα ήττα, αυτή τη φορά από τον Άρη (2-1), το βράδυ της Κυριακής (18/09).

Ο Ισπανός προπονητής πλήρωσε το «μάρμαρο» των κακών αποτελεσμάτων υπό την ηγεσία του στον πάγκο της ομάδας, μια και σε 11 παρουσίες του στην ομάδα, από την 1η Αυγούστου, είχε απολογισμό 2 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ακόμα δεν υπάρχει κάποια απόφαση για τον αντικαταστάτη του. Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» βρίσκεται σε επαφές με πολλούς προπονητές, ακόμα και πριν από το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν υπάρχει κάποια περίπτωση που να έχει «ξεχωρίσει».

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στο «Κλ. Βικελίδης» η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον Κάρλος Κορμπεράν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ