ΣΠΟΡ

Με δάκρυα στα μάτια το αντίο του Φέντερερ - Αυλαία σε μια θρυλική καριέρα

Με δάκρυα στα μάτια το αντίο του Φέντερερ  - Αυλαία σε μια θρυλική καριέρα
Ο κατά πολλούς μεγαλύτερος τενίστας στην ιστορία του αθλήματος έβαλε τέλος στην μεγάλη του καριέρα χθες στην κατάμεστη O2 Arena AP Photo/Kin Cheung

Ο Ρότζερ Φέντερερ είπε αντίο στη δράση μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο Laver Cup με τις στιγμές να είναι ανεπανάληπτες, τον ίδιο να δακρύζει και τον κόσμο να μην σταματά να τον χειροκροτά.

Ο κατά πολλούς μεγαλύτερος τενίστας στην ιστορία του αθλήματος έβαλε τέλος στην μεγάλη του καριέρα χθες στην κατάμεστη O2 Arena στο Λονδίνο παίζοντας σε ένα διπλό παιχνίδι επίδειξης με συμπαίκτη τον Ράφα Ναδάλ έχοντας απέναντι τους αμερικανούς Τιαφό και Σο.

Όπως γίνεται αντιληπτό το αποτέλεσμα στο παιχνίδι δεν είχε καμία απολύτως σημασία και τα πάντα «γυρνούσαν» γύρω από τον Ελβετό, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος σε κάποια σημεία του αγώνα, φρόντισε να δείξει για άλλη μια φορά το ταλέντο του.

AP Photo/Kin Cheung

Και ο Ράφα Ναδάλ δεν άντεξε και δάκρυσε βλέποντας τα όσα γίνονταν στο O2 Arena για τον Ελβετό τενίστα ενώ είναι χαρακτηριστική η στιγμή που οι δύο τενίστες είχαν κάτσει στον πάγκο της Team Europe με δάκρυα στα μάτια.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο O2 Arena βέβαια είχε δείξει από νωρίς τις προθέσεις του καθώς ακόμα και στη θέα του Ελβετού φώναζε το όνομα του και τον χειροκροτούσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ