ΣΠΟΡ

Έρχονται τέσσερα ντέρμπι το Σαββατοκύριακο σε Αγγλία, Ελλάδα και Ιταλία

Έρχονται τέσσερα ντέρμπι το Σαββατοκύριακο σε Αγγλία, Ελλάδα και Ιταλία
AP/Sergei Grits

Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ-Τότεναμ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Ίντερ-Ρόμα με την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» από το Pamestoixima.gr.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αρχίζουν ξανά μετά την ολοκλήρωση των αγώνων των εθνικών ομάδων.Πολλά είναι τα δυνατά παιχνίδια, που γίνονται από αύριο έως τη Δευτέρα, αλλά αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα 4 ντέρμπι στην Αγγλία, την Ιταλία και την Ελλάδα.

Άρσεναλ-Τότεναμ και Ίντερ-Ρόμα είναι τα 2 ντέρμπι που διεξάγονται το Σάββατο, ενώ την Κυριακή κλέβουν την παράσταση οι 2 μεγάλες αναμετρήσεις Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.Στα 4 ντέρμπι, καθώς και σε όλα τα παιχνίδια της Premier League και της Super League, το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Σούπερ διπλή προσφορά* εντελώς δωρεάν χωρίς κατάθεση Το ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται και με μία σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει καθημερινά και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες.Αύριο προσφέρονται ενισχυμένες αποδόσεις στους ακόλουθους αγώνες:

  • Ανζέ-Μαρσέιγ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Αννόβερο-Αμβούργο: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’–Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ