ΑΕΚ: Γύρισε στο σπίτι της - Πανηγυρικά εγκαίνια της Opap Arena
Η ΑΕΚ γιορτάζει την επιστροφή της στο «σπίτι» της με ένα μοναδικό event και την παρουσία χιλιάδων οπαδών της που περίμεναν χρόνια αυτήν τη στιγμή.
Οι ηθοποιοί, Ναταλία Δραγούμη και Αντώνης Αντωνίου, οι οποίοι είναι γνωστοί για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα τους, θα είναι οι παρουσιαστές της εκδήλωσης. Τα κείμενα της ιστορικής βραδιάς τα έχει επιμεληθεί ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Λιάνης, ο οποίος έχει επιμεληθεί και στο παρελθόν εκδήλωση της ΑΕΚ.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει αναδρομή στην προσφυγική καταγωγή του συλλόγου, αλλά και το ένδοξο παρελθόν, με τίτλους και επιτυχίες που έζησε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επίσης, το «παρών» θα δώσουν 23 εμβληματικές μορφές της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας.
Οι θύρες του Opap Arena άνοιξαν λίγο μετά τις 17:00 και η ατμόσφαιρα είναι άκρως εορταστική και πανηγυρική.
Κινητοποίηση κτηνοτρόφων στο λιμάνι της Μυτιλήνης - Εμπόδισαν την αποβίβαση φορτηγών από πλοίο (pics)
14:21
Νέα ένοπλη επίθεση σε γυμνάσιο στην Τουρκία - Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες (vid)
14:12
Ινδονησία: Έξι άνθρωποι συνελήφθησαν για διακίνηση Δράκων του Κομόντο
14:09
Γιώργος Μυλωνάκης: «Σοβαρή αλλά ελεγχόμενη η κατάστασή του» - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν
14:08