ΣΠΟΡ

Αινιγματική δήλωση του Φαν Χάαλ προαναγγέλει το τέλος του από την Γιουνάιτεντ;

Αινιγματική δήλωση του Φαν Χάαλ προαναγγέλει το τέλος του από την Γιουνάιτεντ;
Action Images via Reuters / John Sibley Livepic

Η αινιγματική δήλωση του Λουίς Φαν Χάαλ στον ρεπόρτερ του Skynews, ότι όλα τελείωσαν, έχει πυροδοτήσει την φημολογία, ότι ο Ολλανδός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ας μην υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Ήδη λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το βράδυ του Σαββάτου, όλος ο Αγγλικός Τύπος αναπαρήγαγε ρεπορτάζ ότι η απόφαση είχε παρθεί πριν την έναρξη του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας και ότι απλά απέμενε η τυπική ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας και της έναρξης της συμφωνίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Η φράση του Φαν Χάαλ στην Αγγλική τηλεόραση, μοιάζει να προλαβαίνει ακόμη και την ανακοίνωση του συλλόγου.

Όμως πηγές από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που επικαλούνται τώρα οι εφημερίδες, αναφέρουν ότι το "όλα τελείωσαν" δεν αφορούσε την εργασιακή σχέση του με την ομάδα, αλλά το τέλος της σεζόν και ότι έχει γίνει παρεξήγηση! Μάλιστα στην συνάντησή του με την διοίκηση δεν του ειπώθηκε το παραμικρό σχετικά με την "υπόθεση Μουρίνιο".

Ο 65χρονος Ολλανδός τεχνικός έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τους "μπέμπηδες" και εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος και στην συνέντευξη Τύπου στο Γουέμπλεϊ με τους δημοσιογράφους, τους οποίους εδώ και καιρό κατηγορεί, ότι εμφανίζουν σενάρια και τον "πολεμούν".

2016 05 21T193150Z 106860710 MT1ACI14396575 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND CRY MUNFACUPFINAL


(Πηγή: Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic)

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε εάν τις επόμενες ώρες υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της Γιουνάιτεντ, που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση ή θα επιβεβαιωθούν αυτοί που μιλούν για "εσωτερικό πόλεμο" και διαφορετικές επιλογές στην διοίκηση του συλλόγου σχετικά με την επόμενη ημέρα στην τεχνική ηγεσία.

Η παρουσία του ίδιου του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στα αποδυτήρια για τους πανηγυρισμούς μαζί με τον Φαν Χάαλ και τους παίκτες, θεωρήθηκε από αρκετούς ως μήνυμα στήριξης στο πρόσωπο του Ολλανδού τεχνικού, από την εμβληματική μορφή του συλλόγου, που δεν θεωρεί ιδανική την λύση Μουρίνιο για τον σύλλογο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ