Ο Ολυμπιακός κέρδισε 13-11 την Βουλιαγμένη και κατέκτησε το πρωτάθλημα πόλο στις γυναίκες
Σε έναν συναρπαστικό τελικό με ανατροπές στο σκορ, ο Ολυμπιακός κατάφερε να νικήσει την Βουλιαγμένη στο τέλος με 13-11 και να πανηγυρίσει το 7ο πρωτάθλημα στην ιστορία του στο πόλο γυναικών (8 έχει η Γλυφάδα), τρίτο συνεχόμενο και αήττητος.
Οι ερυθρόλευκες μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στις πρώτες δύο περιόδους πηγαίνοντας στο ημίχρονο με 7-5 μπροστά στο σκορ. Όμως η Βουλιαγμένη με αντεπίθεση διαρκείας και επί μέρους σκορ 2-5 γύρισε το ματς και μπήκε στο τελευταίο κομμάτι του ματς προηγούμενη με δύο γκολ.
Όμως οι παίκτριες του Παυλίδη είχαν τα ψυχικά αποθέματα να ξαναμπούν στο ματς αν και η Αλεξία Καμμένου έχει τρομερά παράπονα από τους διαιτητές (μάλιστα οι προπονήτριες δεν πήραν τα μετάλλια τους, αλλά μόνον τα κορίτσια της ομάδας), ώστε να πάνε τον τελικό σε 4ο ματς.

(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS)
Τα 8λεπτα: 4-3, 3-2 (7-5), 2-5 (9-10), 4-1 (13-11)

(Πηγή: ΑΠΕ ΜΜΕ / ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ)

(Πηγή: ΑΠΕ ΜΜΕ / ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ)
SPONSORED
Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αναλαμβάνει ο Στράτος Σιμόπουλος
14:51
Ομιλία Πάπα Λέοντα στο κοινοβούλιο της Ισπανίας: Ο κόσμος βρίσκεται σε «βαθιά κρίση»
14:45
Ποια είναι η Μαριλένα Σούκουλη - Αναλαμβάνει Υφυπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος
14:35
Το Ιράν σταματά τις επιθέσεις στο Ισραήλ - «Αν επιτεθούν στο Λίβανο, θα απαντήσουμε πιο σκληρά»
14:35