ΣΠΟΡ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Πρωτάθλημα των ενστάσεων δεν θα πάρουμε ποτέ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Πρωτάθλημα των ενστάσεων δεν θα πάρουμε ποτέ

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει ότι δεν πρόκειται να καταθέσει ένσταση για την παράβαση στην τελευταία φάση του χθεσινού αγώνα και συγκεκριμένα τα βήματα του Βασίλή Σπανούλη, πριν σημειωθεί το καλάθι από το οποίο κρίθηκε τελικά το αποτέλεσμα του αγώνα, εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση ότι παρότι η παράβαση είναι πεντακάθαρη, δεν θέλουν να γίνουν η ομάδα που θα παίρνει τίτλους στα χαρτιά, αλλά να συνεχίσουν να είναι αυτή που πανηγυρίζει νίκες και πρωταθλήματα στα γήπεδα. Προειδοποιούν, όμως, παράλληλα ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των αθλητών.

«Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε τους κ.κ. Αναστόπουλο και Κορομηλά ως άλλους Παπουτσέληδες να κλείνουν τα μάτια στην καταφανέστατη παράβαση του αθλητή του ΟΣΦΠ στην τελευταία φάση του αγώνα.

Γίναμε μάρτυρες ενός διαιτητικού «εγκλήματος» που αλλοιώνει το αποτέλεσμα παραβιάζοντας τους κανονισμούς, ενός «εγκλήματος» που δυστυχώς ο σύλλογος μας έχει βιώσει και συνεχίζει να βιώνει διαχρονικά σε πολλά τμήματα του. Μας προκαλεί επίσης μεγάλη εντύπωση πως μια τέτοια φάση πέρασε ασχολίαστη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του δεύτερου τελικού.

Ως ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουμε μάθει να πρεσβεύουμε εδώ και δεκαετίες τις αρχές και τις αξίες του μεγάλου συλλόγου μας. Ως εκ τούτου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα εξής: Μας δίνεται η δυνατότητα να καταθέσουμε ένσταση και να κυνηγήσουμε στα χαρτιά τη δικαίωση μας, καθώς η παράβαση είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και αλλοιώνει το αποτέλεσμα.

Ενημερώνουμε τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους όμως πως δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια ενέργεια (ένσταση) που είναι απόλυτα ταυτισμένη με τον σύλλογο του Ολυμπιακού. Το Πρωτάθλημα των ενστάσεων δεν θα το πάρουμε ΠΟΤΕ!

Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να κερδίζει μέσα στο γήπεδο και εντός των τεσσάρων γραμμών. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, θα πάμε να κερδίσουμε όπως έχουμε κάνει τόσες και τόσες φορές. Τέλος θέλουμε να ενημερώσουμε πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των αθλητών μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ