Ο Γιάννης Βούρος στο ΟΠΑΠ GAME TIME για την OPAP Arena
Η OPAP Arena θα έχει την τιμητική της την Κυριακή.
Η ΑΕΚ δίνει το δεύτερο παιχνίδι στο υπερσύγχρονο νέο γήπεδό της κόντρα στον Ατρόμητο και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Γιάννη Βούρο μαζί με την κόρη του Μαρία-Λουίζα.
Ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, μιλά για τη σχέση του με την ΑΕΚ που ξεκινά από τα παιδικά του χρόνια και την τιμή και συγκίνηση που νιώθει για το νέο γήπεδο της ομάδας, την OPAP Arena.
Ο Γιάννης Βούρος, μαζί με την κόρη του και παρουσιάστρια Μαρία-Λουίζα, αναλύουν τον Κυριακάτικο αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος (16:00). Μιλούν επίσης για το ντέρμπι της Super League, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (20:00), καθώς και τους μεγάλους Κυριακάτικους αγώνες της La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα (17:15) και της Premier League, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30).
Δείτε το βίντεο:
ΑΑΔΕ: Πώς θα γίνει ο εξωδικαστικός μηχανισμός με 72 δόσεις - Ποιοι μπορούν να ενταχθούν
00:30
Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται για πάνω από 20 μήνες στην Κίνα για κατασκοπεία
23:59
Συνελήφθη άνδρας από τις Αρχές του Λιβάνου για κατασκοπεία υπέρ του Ισραήλ
23:55
Το Πεκίνο κατηγορεί την Ουάσιγκτον πως οδήγησε τη Μέση Ανατολή «σε έναν επικίνδυνο γκρεμό»
23:49