ΣΠΟΡ

Κατέρρευσε στο γήπεδο πρώην παίκτης του Άρη - Στο νοσοκομείο ο Σάσα

Κατέρρευσε στο γήπεδο πρώην παίκτης του Άρη - Στο νοσοκομείο ο Σάσα
Αμέσως κινητοποιήθηκε το ιατρικό τιμ και κλήθηκε το ασθενοφόρο για να πάει άμεσα ο παίκτης στο νοσοκομείο ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS

Έντονη ανησυχία στο ματς Φορταλέζα-Κοριτίμπα, όταν ο Λούκας Σάσα βρέθηκε στο έδαφος με έντονη δυσφορία – Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ευτυχώς όλα καλά με την υγεία του πρώην μέσου του Άρη.

Μεγάλη αγωνία βίωσαν όσοι βρέθηκαν στο ματς της Φορταλέζα με την Κοριτίμπα στην Βραζιλία. Αιτία ήταν ο Λούκας Σάσα. Ο πρώην άσος του Άρη, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ξάπλωσε στο χορτάρι. Χωρίς να έχει δεχτεί κάποιο μαρκάρισμα ή να έχει συμβεί με αντίπαλο.

Αμέσως η προσοχή στράφηκε πάνω του, καθώς έδειχνε έτοιμος να λιποθυμήσει. Διατηρούσε πάντως τις αισθήσεις του, παρά την έντονη δυσφορία που αισθανόταν. Αμέσως κινητοποιήθηκε το ιατρικό τιμ και κλήθηκε το ασθενοφόρο για να πάει άμεσα ο παίκτης στο νοσοκομείο.

Εκεί υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες ευτυχώς δεν έδειξαν κάτι. Ουσιαστικά ήταν απλά μια δυσφορία που αισθάνθηκε ο παίκτης της Φορταλέζα και αποχώρησε ημιλιπόθυμος απ’ το γήπεδο. Σοκάροντας όσους είδαν τη σκηνή με το ασθενοφόρο να μπαίνει στο γήπεδο.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα του, ο παίκτης είναι ήδη στο σπίτι του και ηρεμεί, ενώ βρίσκεται υπό τη συνεχή παρακολούθηση του γιατρού της ομάδας για παν ενδεχόμενο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ