ΣΠΟΡ

Την έγκριση του Μουρίνιο περιμένει η Γιουνάιτεντ για προσφορά 40 εκατ.€ για τον Μανωλά

Την έγκριση του Μουρίνιο περιμένει η Γιουνάιτεντ για προσφορά 40 εκατ.€ για τον Μανωλά
Getty Images / Mario Carlini / Iguana Press - Stringer

Μετά την Τσέλσι και την Άρσεναλ, η Γιουνάιτεντ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από την Ρόμα, προσφέροντας στον ιταλικό σύλλογο 40 εκατομμύρια € για να τον αγοράσει. Αυτό που απομένει είναι η έγκριση της μετεγγραφής από τον Ζοσέ Μουρίνιο!

Την είδηση αποκάλυψε ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος του Skysport Italia Gianluca Di Marzio, που έχει καλή πληροφόρηση και αναφέρει ότι από το διήμερο 13-14 Μαΐου η Γιουνάιτεντ έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ρόμα. Είναι δε διατεθειμένη να δώσει τα 40 εκατομμύρια, που φαίνεται ότι ζήτησαν οι τζιαλορόσι, αμέσως μόλις πάρει το ΟΚ του Μουρίνιο.

GettyImages 514351412


(Πηγή: Getty Images / Denis Doyle - Stringer)

Μάλιστα ο Ιταλός συνάδελφος αναφέρει ότι υπάρχει το ποσοστό μεταπώλησης που θα πάρει ο Ολυμπιακός (δείγμα ότι γνωρίζει τις παραμέτρους του θέματος) εφόσον η Ρόμα πουλήσει τον Μανωλά πριν την 1η Σεπτεμβρίου και ίσως ο Ιταλικός σύλλογος προσπαθήσει να βρει τρόπο, για να αποφύγει να δώσει ένα μεγάλο ποσό στους ερυθρόλευκους.

Η Αρσεναλ φέρεται να έχει στην λίστα της τον Μανωλά πριν εκείνος μετακομίσει στην Ρόμα το 2014, ενώ η έλευση του Κόντε στην Τσέλσι είχε αναζωπυρώσει τα δημοσιεύματα για μεγάλη πρόταση των «μπλε». Όμως οι Λονδρέζοι φαίνεται να ενδιαφέρονται αρχικά για τον Ναϊνγκολάν και κάπου εκεί εμφανίζεται ο Μουρίνιο, που δεδομένα θέλει να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή. Ο Βαράν και ο Στόουνς είναι άλλοι υποψήφιοι στόχοι και μένει να δούμε αν ο καλά πληροφορημένος Ιταλός δημοσιογράφος δικαιωθεί και πάλι.

Είναι εκείνος που από τις 10 Φεβρουαρίου επέμενε ότι ο Μουρίνιο έκλεισε την Γιουνάιτεντ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ