ΣΠΟΡ

Ο πρώην άσσος της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον δουλεύει ως κουρέας στην φυλακή!

Ο πρώην άσσος της Σάντερλαντ, Άνταμ Τζόνσον δουλεύει ως κουρέας στην φυλακή!
Reuters / Andrew Yates TPX IMAGES OF THE DAY

Νέα δουλειά για τον πρώην Άγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή Άνταμ Τζόνσον, που εκτίει από τον Μάρτιο ποινή φυλάκισης 6μιση χρόνων, αφού είναι ο κουρέας των φυλακών!

Ο Τζόνσον στα τέλη Απριλίου μεταφέρθηκε από τις φυλακές Armley στο Ληντς, στο συγκρότημα C Moorland κοντά στο Ντονκάστερ, όπου μάλιστα έχει το προσωπικό του κελί.

Εκεί λοιπόν απασχολείται 6 ώρες την ημέρας σαν κουρέας (!) κερδίζοντας 20 λίρες (=26 €) την εβδομάδα. Το τελευταίο του συμβόλαιο στην Σάντερλαντ θυμίζουμε ότι είχε εβδομαδιαία αποζημίωση για τον Άνταμ Τζόνσον 60 χιλιάδες λίρες (=79 χιλιάδες €)...

Ο ίδιος προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ και να μην προκαλεί, περιμένοντας την εκδίκαση της έφεσης του. Εχει καταδικαστεί ως παιδόφιλος. Αρκετοί πάντως συγκρατούμενοι του ήδη έχουν εκφράσει την δυσαρέσκειά τους για την «προνομιακή δουλειά», που του επιτρέπει μάλιστα να έχει και 2ωρο ρεπό το μεσημέρι για να τρώει με την ησυχία του.

2016 02 23T094812Z 378880022 LR2EC2N0R82IZ RTRMADP 3 SOCCER JOHNSON TRIAL


(Πηγή: Reuters / Andrew Yates)

Στις αρχές του μήνα μάλιστα είχε δεχθεί επίθεση στα ντους από συγκρατούμενο του, όταν του ζήτησε να καθαρίσει και ο Τζόνσον του απάντησε με ύφος, «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;», για να δεχθεί γροθιές στο πρόσωπο. Μετά το επεισόδιο υπήρξε ο φόβος ότι μπορεί να επιχειρήσει να αυτοτραυματιστεί. Μέχρι τώρα πάντως όλα κυλούν ήρεμα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ