ΣΠΟΡ

Με ένα χαμόγελο απάντησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σχετικά με την Μάντσεστερ Γιουν.

Με ένα χαμόγελο απάντησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σχετικά με την Μάντσεστερ Γιουν.
Getty Images / Alex Livesey-Staff

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να φορέσει την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε σχετική ερώτηση που του έγινε σε συνέντευξη Τύπου, αφού δεν απάντησε αλλά απλά χαμογέλασε. Φούντωσε έτσι την φημολογία, που τον θέλει να είναι η πρώτη μετεγγραφή του Ζοσέ Μουρίνιο, όταν οριστικοποίησει και επίσημα την συνεργασία του με τους "μπέμπηδες".

Η σχετική διαδικασία ήταν προγραμματισμένη στο περιθώριο της προετοιμασίας της εθνικής Σουηδίας. Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη, με τους δημοσιογράφους να γεμίζουν την αίθουσα και να περιμένουν τον μεγάλο σταρ της χώρας τους, για να τον ρωτήσουν πάνω από όλα την φημολογούμενη συμφωνία του με την Μάντσεστερ Γιουν.

Παίζοντας εξαιρετικά το παιχνίδι των media, καθυστέρησε αρκετά να μπει στην αίθουσα, κάνοντας πλάκα μάλιστα στους συναδέλφους, λέγοντας τους, "νωρίς ήρθατε". Όταν κάθισε στην θέση του, η πρώτη ερώτηση ήταν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εάν έχει προσφορά και η αντίδρασή του ήταν μυθική: χαμογέλασε για κάποια δευτερόλεπτα και είπε μετά ένα αινιγματικό "θα δούμε"....

Στην συνέχεια βέβαια είπε ότι δεν έχει συμφωνήσει και ότι έχει δεχθεί προτάσεις από την Αγγλία και την Premier League αλλά δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Επανέλαβε ότι συγκεντρώνεται αποκλειστικά στο EURO και δεν βιάζεται να πάρει μια απόφαση, ενώ αναπόφευκτα η κουβέντα πήγε και στον Ζοσέ Μουρίνιο.

"Είναι αναμφισβήτητα ότι ο Μουρίνιο μπορεί να ξανακάνει την Γιουνάιτεντ μεγάλη. Μου έχουν λείψει οι προπονήσεις μαζί του, από τότε που έφυγα από την Ίντερ, δεν ξέρω όμως αν θα συνεργαστούμε ξανά μαζί".

GettyImages 89123113


(Πηγή: Getty Images / Kevork Djansezian - Staff)

"Δεν είναι κρυφό ότι έχουμε μια φανταστική σχέση και από τότε που έφυγα από το Μιλάνο μιλούσαμε συνέχεια. Όχι όμως την τελευταία εβδομάδα" ήταν τα επόμενα λόγια του, που προκάλεσαν το γέλιο στην αίθουσα.

GettyImages 463699006


(Πηγή: Getty Images / Alex Livesey - Staff)

Οι αναμετρήσεις της Παρί με την Τσέλσι στο Champions League to 2015 ήταν η τελευταία συνάντηση των δύο ανδρών, με τον Ζλάταν να του κάνει και πλάκα, όταν έκανε δηλώσεις στην κάμερα, δείχνοντας ότι έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Κλείνοντας πάντως την συνέντευξη ξαναέκανε πλάκα στους δημοσιογράφους λέγοντας τους, ότι δεν έχει διαβάσει σήμερα τις εφημερίδες, για να δει που του δίνουν μεταγραφή, αλλά έχει πολλές προτάσεις και από την Αγγλία και από την Ιταλία. Σύμφωνα πάντως με τα ρεπορτάζ (που δεν διαβάζει) φέρεται να έχει ζητήσει εβδομαδιαίες απολαβές 220 χιλιάδων λιρών (=290 χιλιάδες €) από την Μάντσεστερ Γιουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ