ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του ντέρμπι

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι του ντέρμπι
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Μάχη απόψε στη Λεωφόρο ανάμεσα στους δυο «αιώνιους» του ελληνικού ποδοσφαίρου INTIME/ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι άδικα απόψε όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αυτή η συγκυρία φέτος εντείνει το ενδιαφέρον, καθώς οι «πράσινοι» έχουν ένα σερί 10 στα 10 στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο -10 και θέλουν να ξεκινήσουν μια αντεπίθεση.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι εξαιρετική φέτος και ξεπερνά με πλάνο και υπομονή κάθε εμπόδιο. Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει νικήσει σε ντέρμπι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη και θέλει να επικρατήσει και του Ολυμπιακού, συνεχίζοντας την τρελή πορεία του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Λεωφόρος αναμένεται κατάμεστη με το sold-out να γίνεται σε λίγα λεπτά, με τον κόσμο να είναι τρελαμένος φέτος από τον Παναθηναϊκό να θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη και απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, εκτός από τους τραυματίες Αϊτόρ, Τρουιγιέ και τον Πούγγουρα που έμεινε εκτός αποστολής. Και επειδή ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, ο Γιοβάνοβιτς δεν σχεδιάζει ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα.

Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα αρχίζει να ανεβάζει την απόδοσή του, βασιζόμενος κυρίως στην ποιότητα των παικτών του. Ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι εδώ και μέρες, βάζοντας τις ρεζέρβες στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Ναντ, το οποίο εξάλλου δεν έκρινε κάτι.

Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται οι Μπιέλ και Χάμες Ροντρίγκες, όπως και οι Μασούρας, Μπακαμπού, με την τετράδα αυτή να αναμένεται να μπει στην ενδεκάδα. Από το παιχνίδι με τη Ναντ πόντους κέρδισε ο Μπόουλερ που βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο νεαρός Καλογερόπουλος. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκάρι, Μπα, Σισέ, Μαρσέλο, Ουί-Τζο, Αμπού Καμαρά.

Η σέντρα στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είναι στις 19:30, με το ντέρμπι να μεταδίδεται ζωντανά από το CosmoteSport 1HD, ενώ ενημέρωση για την εξέλιξή του θα υπάρχει στο Live Chat του Onsports.gr.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ