ΣΠΟΡ

Επτάχρονος έκανε αίτηση να αναλάβει προπονητής της Ινβερνές (pic)

Επτάχρονος έκανε αίτηση να αναλάβει προπονητής της Ινβερνές (pic)

Όταν έχεις στόχους, όνειρα και το καλώς εννοούμενο θράσος, είναι δεδομένο ότι θα πας μπροστά στη ζωή σου. Ο ηλικίας 7 ετών Ίαν μπορεί να μην πήρε τελικά τη θέση του προπονητή της αγαπημένης του Ινβερνές, εντούτοις μοιάζει σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει ένα λαμπρό μέλλον.

«Έπεσε στην αντίληψή μου το γεγονός ότι είναι κενή η θέση του προπονητή. Νομίζω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στον ρόλο, καθώς έχω εμπειρία. Παίζω στην ομάδα του σχολείου μου και θεωρώ ότι θα τα πάω πολύ καλά με τα... παιδιά. Πιστεύω επίσης ότι θα βρω μια λύση με τον επικεφαλής του σχολείου και θα είμαι παρών στα σημαντικά ματς και στις προπονήσεις.

Αν, δε, με βοηθούν οι παίκτες στα μαθήματά μου, αυτό μοιάζει ως δεδομένο», έγραψε ο Ίαν και μάλιστα είχε συγκεκριμένες απαιτήσεις, καθώς ζήτησε ως βοηθό προπονητή τον πολύπειρο ποδοσφαιριστής της «Θισλ», Ρίτσι Φόραν, αλλά και συγκεκριμένες προτάσεις, αφού προέτρεψε τον πρόεδρο να ανανεώσει τα συμβόλαια κάποιων ποδοσφαιριστών.

gramma

Πηγή: ictfc.com

Ο επτάχρονος φανατικός φίλος της Ινβερνές, η οποία μάλιστα αγωνίζεται στην Πρέμιερ Σκοτίας, δεν πήρε τελικά τη δουλειά, αλλά είδε το γράμμα του δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Περιττό, δε, να αναφερθεί ότι τα σχόλια που έγιναν στα social media ήταν αποθεωτικά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ