ΣΠΟΡ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μάντσεστερ Γιουν.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μάντσεστερ Γιουν.
Reuters / Jason Cairnduff

Το σήριαλ της συμφωνίας του Μουρίνιο με την Γιουνάιτεντ έλαβε τέλος, αφού ο Πορτογάλος υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του και όπως όλα δείχνουν, σήμερα Παρασκευή θα παρουσιαστεί και επίσημα από τον σύλλογο του Μάντσεστερ.

Ο Ζόρζε Μέντες ολοκλήρωσε τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του Special ONE, που για τα επόμενα 3 χρόνια στο Ολντ Τράφορντ θα εισπράττει ετησίως πάνω από 19 εκατομμύρια € (15 εκατ. λίρες). Τα προβλήματα με τους χορηγούς του Πορτογάλου τεχνικού και του συλλόγου ξεπεράστηκαν (διαφορετικοί χορηγοί αυτοκινήτου και ρολογιών) και ήταν αυτά, που καθυστέρησαν την συμφωνία.

GettyImages 490980926


(Ο Μέντες με τον Κριστιάνο - Getty Images / Gonzalo Arroyo Moreno - Stringer)

Παρότι η Γιουνάιτεντ το διέψευσε, ο Μουρίνιο φέρεται να έχει εισπράξει άλλα 4 εκατομμύρια λίρες (=5,2 εκατ €) σε προσύμφωνο του με τους «μπέμπηδες» όσο περίμενε την απόφαση τους, για το αν θα αναλάβει ή όχι το σύλλογο.

rioferdinandmourinho


(Πηγή: Facebook / Rio Ferdinand)

Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ, Ρίο Φέρντιναντ, προστέθηκε στην λίστα εκείνων που καλωσόρισαν τον Ζοσέ Μουρίνιο στο Ολντ Τράφορντ με μια φωτογραφία τους και ένα κείμενο, στο οποίο εξηγεί γιατί διαφωνεί με όσους υποστηρίζουν ότι δεν ταιριάζει στο στυλ ποδοσφαίρου της ομάδας.

ferdinandfor mourinho

(Πηγή: Facebook / Rio Ferdinand)

«Συγχαρητήρια στον Ζοσέ, που ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει προπονητής στον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου. Αυτή θα είναι η πιο συναρπαστική και απαιτητική δουλειά στην καριέρα του».

Ο Μουρίνιο έφυγε το πρωί από το σπίτι του και υπέγραψε το συμβόλαιο του σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Γιουνάιτεντ θα θελήσει να τον παρουσιάσει σε επίσημη συνέντευξη Τύπου σε λίγες ώρες, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα θα κοουτσάρει σε ένα φιλικό ματς και θα είναι άκομψο εκεί να «βομβαρδιστεί» με ερωτήσεις για την Μάντσεστερ.

Τέλος τα στοιχήματα για τον Ίμπρα

Πρώτος αγώνας του Μουρίνιο στον πάγκο της Μάντσεστερ θα είναι στις 22 Ιουλίου στην Κίνα σε φιλικό με την Ντόρτμουντ και τρεις ημέρες αργότερα (25/7) στο Πεκίνο θα λάβει χώρα η πρώτη μονομαχία με τον Πεπ Γκουαρντιόλα σε «φιλική αναμέτρηση»με την Σίτυ...

GettyImages 112273440


(Πηγή: Getty Images / Denis Doyle - Stringer)

Στα μετεγγραφικά, ο Ιμπραΐμοβιτς το πρωί χαμογέλασε αινιγματικά σε ερώτηση για το μέλλον του στο Μάντσεστερ, αλλά εδώ και λίγες ώρες οι στοιχηματικές εταιρίες σταμάτησαν να δέχονται στοιχήματα για τον Ζλάταν, προεξοφλώντας ότι θα συμφωνήσει με τους «μπέμπηδες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ