ΣΠΟΡ

Και επίσημα προπονητής της Γιουνάιτεντ μέχρι το 2019 ο Ζοσέ Μουρίνιο

Και επίσημα προπονητής της Γιουνάιτεντ μέχρι το 2019 ο Ζοσέ Μουρίνιο
Getty Images / Laurence Griffiths - Staff

Η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν το τελευταίο κομμάτι του σήριαλ Μουρίνιο και το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκε με happy end, αφού ο σύλλογος ανακοίμωσε με κάθε επισημότητα τον Πορτογάλο τεχνικό στο Ολντ Τράφορντ, μέχρι το 2019 και με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

"Καλώς ήρθες Ζοσέ", είναι η λεζάντα της φωτογραφίας που συνοδεύει την ανακοίνωση της πρόσληψης του Special One από την Γιουνάιτεντ και στην οποία εκτός από τον Μουρίνιο υπάρχουν και δηλώσεις του εκτελεστικού αντιπροέδρου του συλλόγου Εντ Γούντγουορντ.

mumourinho


(Πηγή: www.manurd.com)

"Ο Ζοσέ είναι πολύ απλά ο κορυφαίος προπονητής σήμερα. Έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους και έχει εμπνεύσει δεκάδες παίκτες σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ενώ φυσικά γνωρίζει πολύ καλά την Premier League, όπου κατέκτησε τρία πρωταθλήματα. Τον καλωσορίζω στο Μάντσεστερ. Οι επιτυχίες του είναι το καλύτερο εχέγγυο για το μέλλον της ομάδας", τόνισε ο παράγοντας των "μπέμπηδων".

mustatement


(Πηγή: www.manutd.com)

"Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα συνεργαστώ με τη Μαν. Γιουνάιτεντ. Είναι ένα κλαμπ που θαυμάζουν όλοι και είναι πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο. Έχει μια μυσταγωγία που δεν διαθέτει κανένας άλλος σύλλογος στον πλανήτη. Έχω κάποιες πολύ δυνατές αναμνήσεις στην καριέρα μου απέναντι στη Μαν. Γιουνάιτεντ και πάντα απολάμβανα τη στάση των φιλάθλων της. Ανυπομονώ να είμαι ο προπονητής της ομάδας τους και να έχω τη στήριξή τους για τα προσεχή χρόνια" ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μουρίνιο, που εγκαινίασε λίγο μετά και λογαριασμό στο Instagram, ποστάροντας το συμβόλαιο του και το στυλό με το οποίο υπέγραψε.

mourinhocontract


(Πηγή: Instagram / Jose Mourinho)

Στο επίσημο κανάλι της τηλεόρασης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο site του συλλόγου, ο Μουρίνιο θα δώσει στις 14.00 την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής του συλλόγου, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημη παρουσίασή του ενώπιον του Τύπου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ