ΣΠΟΡ

Το Παγκόσμιο παίζει μπάλα στον ΟΠΑΠ – Αποκλειστικές συνεντεύξεις κάθε ημέρα για το μεγάλο τουρνουά

Το Παγκόσμιο παίζει μπάλα στον ΟΠΑΠ – Αποκλειστικές συνεντεύξεις κάθε ημέρα για το μεγάλο τουρνουά
Screen grab/YouTube
  • Τι βλέπει ο Βάλντας Νταμπράουσκας για τον νικητή, το ζευγάρι τελικού και τον πρώτο σκόρερ

Μία εβδομάδα μας χωρίζει για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου γίνεται η πρεμιέρα στο Κατάρ με τον αγώνα της διοργανώτριας χώρας κόντρα στον Ισημερινό.

Ο ΟΠΑΠ μπαίνει στο ρυθμό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από σήμερα και κάθε ημέρα μεταφέρει τον παλμό του κορυφαίου τουρνουά μέσα από μια σειρά ειδικών βίντεο, με πρωταγωνιστές παίκτες και προπονητές από την Εθνική Ομάδα, την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ και την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Βάζουν στο μικροσκόπιο τους μεγάλους αγώνες, τα φαβορί, τις εκπλήξεις και τους σταρ του τουρνουά, μιλώντας αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ.

«Το Παγκόσμιο παίζει μπάλα στον ΟΠΑΠ», από σήμερα και κάθε ημέρα, μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων, με αποκλειστικές συνεντεύξεις. Και στη συνέχεια, στα νοκ άουτ παιχνίδια, με συνεντεύξεις των παικτών της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004.

Την αρχή κάνει ο προπονητής του ΟΦΗ Βάλντας Νταμπράουσκας. Στη συνέντευξή του στον ΟΠΑΠ εξηγεί πόσο διαφορετικό θα είναι αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, το πρώτο που διεξάγεται χειμώνα στο Κατάρ. Αναφέρει την ομάδα που πιστεύει ότι θα κάνει την έκπληξη, τους πιθανούς πρώτους σκόρερ, το ζευγάρι του τελικού και την ομάδα που θεωρεί φαβορί για να σηκώσει το κύπελλο.

Δείτε το πρώτο βίντεο «Το Παγκόσμιο παίζει μπάλα στον ΟΠΑΠ» με την αποκλειστική συνέντευξη του Βάλντας Νταμπράουσκας:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ