ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 2-0: Στην κορυφή και αήττητος ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 2-0: Στην κορυφή και αήττητος ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο
Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν τη 12η νίκη τους σε 13 ματς Intime/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Ατρόμητος έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έπρεπε να κοπιάσει πολύ για να βρει γκολ, μετά την αποβολή του Έρλινγκμαρκ. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν και μια πολύ καλή στιγμή με τον Τζοβάρα, πριν ο Φώτης Ιωαννίδης δώσει ξανά τη λύση.

Ο Ιωαννίδης, όπως και στο Αγρίνιο, μπήκε αλλαγή και σκόραρε για το 1-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με θαυμάσιο φάουλ στο 94' ο Μάγκνουσον.

Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν τη 12η νίκη τους σε 13 ματς κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, ο οποίος έπαιζε από το 35ο λεπτό με δέκα παίκτες.

Ο Έλληνας επιθετικός, όπως και στο Αγρίνιο, λύτρωσε το «τριφύλλι» στην κατάμεστη Λεωφόρο, ενώ ο Μάγκνουσον με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σημείωσε το πρώτο του τέρμα με τα «πράσινα», σφραγίζοντας ένα πολύ σημαντικό «τρίποντο» στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Super League

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδος)
Κίτρινες: Μπερνάρ – Έρλινγκμαρκ, Χατζηισαΐας
Αποβολές: Έρλινγκμαρκ (35’, δεύτερη κίτρινη)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (82’ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (82’ Γκάνεα), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (64’ Ιωαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ, Βέρμπιτς (88’ Τσόκαϊ), Σπόραρ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης (87’ Τζαβίδας), Ντε Μποκ, Έντερ Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Ροτάριου (44’ Οικονομίδης), Μουνίθ (64’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ (64’ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (64’ Φριντζόνσον).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Κρις Κόουλμαν (Ατρόμητος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ