Το Παγκόσμιο παίζει μπάλα στον ΟΠΑΠ – Ποιον βλέπουν για νικητή οι παίκτες της ΑΕΚ
Ανανεώθηκε:
Η ώρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου πλησιάζει. Αύριο αρχίζει το μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά που θα μας κρατήσει συντροφιά για ένα μήνα.
Ο ΟΠΑΠ μεταφέρει καθημερινά τον παλμό του κορυφαίου τουρνουά μέσα από ειδικά βίντεο με πρωταγωνιστές παίκτες και προπονητές από την Εθνική Ομάδα, την ΑΕΚ, τον ΟΦΗ και την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
Στο σημερινό βίντεο μιλούν αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Επτά εθνικές ομάδες είναι στις επιλογές τους. Δύο από αυτές «παλεύουν» έως το τέλος και η «μάχη» κρίνεται στην τελευταία «ψήφο» του Γιώργου Αθανασιάδη.
Δείτε, ποια ομάδα βλέπουν ότι θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο 19 παίκτες της ΑΕΚ, στο ειδικό βίντεο «Το Παγκόσμιο παίζει μπάλα στον ΟΠΑΠ»:
SPONSORED
Γεωργιάδης για τα ράντζα στο «Αττικόν»: Έδωσα λύση με έργα σε ένα πρόβλημα 20ετίας
18:51
Η στιγμή που οι 14 Ισπανοί επιβάτες στο κρουαζιερόπλοιο με τον χανταϊό φτάνουν στο νοσοκομείο (vid)
18:46
Αεροπορικό υπερθέαμα στον ουρανό της Αθήνας για τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας (pics)
18:40
Το 5ο διεθνές συνέδριο για το αλκοόλ και τον καρκίνο - ICAC 2026 στην Αιδηψό
18:30