Μουντιάλ 2022: Ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο διαιτητής στο εναρκτήριο παιχνίδι Κατάρ-Ισημερινός
Τον Ιταλό Ντανιέλ Ορσάτο όρισε η FIFA ως διαιτητή στον κυριακάτικο (20/11) εναρκτήριο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στη διοργανώτρια ομάδα του Κατάρ και τον Ισημερινό για τον 1ο όμιλο.
Σύμφωνα με το Onsports.gr, ο 46χρονος ρέφερι, εκ των κορυφαίων αυτή την στιγμή στην Ευρώπη, θα «σφυρίξει» για πρώτη φορά σε τελικά Μουντιάλ, έχοντας στη διαιτητική ομάδα του τους συμπατριώτες του Τσίρο Καρμπόνε, Αλεσάντρο Τζιαλατίνι σαν βοηθούς, ενώ στο VAR ορίστηκε ο Ιταλός Μασιμιλιάνο Ιράτι.
Ο Ρουμάνος Ιτσβάν Κόβακς θα είναι ο 4ος διαιτητής του πρώτου αγώνα του εφετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες τα ξημερώματα στην Εύβοια: Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής (pics&vid)
10:03
ΚΟΣΜΟΣ
ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ: Στο παρά πέντε της σύγκρουσης ΗΠΑ - Ιράν: Τα τέσσερα πιθανά σενάρια για το πότε μπορεί να «χτυπήσει» ο Τραμπ
09:54
ΕΛΛΑΔΑ
Έπεσαν 300 χιλιοστά βροχής στο πρώτο δίμηνο: Γιατί η δυτική Ελλάδα δοκιμάζεται από ισχυρά φαινόμενα
09:41
ΚΟΣΜΟΣ
Λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα στο Νεπάλ: 17 νεκροί και 24 τραυματίες
09:31
ΚΟΣΜΟΣ