ΣΠΟΡ

Χρώμα τελικού Champions League αρχίζει να παίρνει το Μιλάνο

Χρώμα τελικού Champions League αρχίζει να παίρνει το Μιλάνο
Getty Images / Clive Rose - Staff

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Champions League στο Μιλάνο ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο ξεκίνησε και οι οπαδοί των δύο ομάδων αρχίζουν να μετατρέπουν την Ιταλική πόλη σε Μαδριλένικη γειτονιά.

Παρότι τα 40 χιλιάδες εισιτήρια που διατέθηκαν για τον αποψινό τελικό της Ρεάλ με την Ατλέτικο φαντάζουν πολύ λίγα, εντούτοις οι οπαδοί των δύο ομάδων, που ξεκίνησαν την "απόβαση" τους στην Ιταλική πόλη (προσγειώνονται από το πρωί τα τσάρτερ), δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα με τα τραγούδια και τα συνθήματά τους. Άλλοτε μόνοι τους, άλλοτε παρέα κάνουν το δικό τους ζέσταμα για την μάχη της εξέδρας στο Σαν Σίρο το βράδυ.

GettyImages 534713306


(Πηγή: Getty Images / Clive Rose - Staff)

chl1 copy


(Πηγή: Twitter)

Στο Duomo αλλά και στις Fan Zones που έχουν δημιουργηθεί ξεχωριστά για τους οπαδούς των δύο συλλόγων αρχίζουν να συρρέουν κατά εκατοντάδες οι οπαδοί, ενώ υπάρχουν και αυστηρά μέτρα ασφάλειας για τον φόβο τον επεισοδίων, καθώς είναι γνωστή η αντιπαλότητα που χωρίζει τους δύο συλλόγους της Μαδρίτης.

Ύποπτο δέμα στο metro

Λίγο μετά τις 12 τοπική σήμανε πάντως συναγερμός στο μετρό της πόλης και η Αστυνομία έθεσε εκτός λειτουργίας δύο γραμμές καθώς πολίτες ενημέρωσαν τις Αρχές για την ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου σε εξωτερική σκάλα του σταθμού «Cadorna».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ