Ολυμπιακός: Μετά τον Βρσάλικο, στην έξοδο ο Μαρσέλο - Ποιοι άλλοι θα φύγουν
Ανανεώθηκε:
Σε εξέλιξη βρίσκεται στον Ολυμπιακό η επιχείρηση αποσυμφόρησης του ρόστερ, με τον Σίμε Βρσάλικο να είναι ο πρώτος που φεύγει.
Ωστόσο αναμένεται συνέχεια, καθώς στη «μαύρη» λίστα των Πειραιωτών βρίσκονται αρκετοί παίκτες.
Ο Μαρσέλο αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση, καθώς έχει και μεγάλο συμβόλαιο, ενώ εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα πάρει ο ίδιος o παίκτης για το μέλλον του.
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι πιθανό να επιστρέψει στον Άρη, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ και ίσως να συνδεθεί η περίπτωσή του με την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι από τους «κίτρινους».
Οι Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, Ουί-Τζο Χουάνγκ και Μπόουλερ αγωνίζονται ως δανεικοί στον Ολυμπιακό και γίνονται προσπάθειες να διακοπεί πρόωρα η συμφωνία και να αποχωρήσουν. Με την περίπτωση του 21χρονου άσου από τη Μαρσέιγ, αυτό θεωρείται σίγουρο.
Σε ό,τι αφορά τους Σισέ και Κούντε, που δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Μίτσελ, θα πρέπει να έρθει πρόταση αγοράς τους για να αποχωρήσουν.
SPONSORED
Πρώτο Grand Slam για τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ - Κατέκτησε το Ρολάν Γκαρός και ξέσπασε σε λυγμούς
21:24
Αγωνία για Έρικσεν: Κατέρρευσε στο φιλικό Δανία-Ουκρανία - Το 2021 υπέστη ανακοπή καρδιάς
21:12
Απορρίφθηκε η έφεση του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Τζαφάρ Παναχί από το Ιράν
21:02
Δημοσκοπήσεις Marc και Palmos: Από 28,1% έως 30,8% η ΝΔ - Σταθερά δεύτερο κόμμα η ΕΛΑΣ του Τσίπρα
20:50