Ολυμπιακός: Μετά τον Βρσάλικο, στην έξοδο ο Μαρσέλο - Ποιοι άλλοι θα φύγουν
Ανανεώθηκε:
Σε εξέλιξη βρίσκεται στον Ολυμπιακό η επιχείρηση αποσυμφόρησης του ρόστερ, με τον Σίμε Βρσάλικο να είναι ο πρώτος που φεύγει.
Ωστόσο αναμένεται συνέχεια, καθώς στη «μαύρη» λίστα των Πειραιωτών βρίσκονται αρκετοί παίκτες.
Ο Μαρσέλο αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση, καθώς έχει και μεγάλο συμβόλαιο, ενώ εξαρτάται από τις αποφάσεις που θα πάρει ο ίδιος o παίκτης για το μέλλον του.
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι πιθανό να επιστρέψει στον Άρη, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ και ίσως να συνδεθεί η περίπτωσή του με την απόκτηση του Ντάνιελ Μαντσίνι από τους «κίτρινους».
Οι Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, Ουί-Τζο Χουάνγκ και Μπόουλερ αγωνίζονται ως δανεικοί στον Ολυμπιακό και γίνονται προσπάθειες να διακοπεί πρόωρα η συμφωνία και να αποχωρήσουν. Με την περίπτωση του 21χρονου άσου από τη Μαρσέιγ, αυτό θεωρείται σίγουρο.
Σε ό,τι αφορά τους Σισέ και Κούντε, που δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Μίτσελ, θα πρέπει να έρθει πρόταση αγοράς τους για να αποχωρήσουν.
«Euphoria»: Το HBO αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ της 3ης σεζόν
09:59
Στη Γροιλανδία έφτασαν οι πρώτοι Γάλλοι στρατιώτες - Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μακρόν
09:56
Διεθνής ανησυχία για το Ιράν: Σε εξέλιξη σχέδια για απομάκρυνση ξένων πολιτών - Τι εξετάζει ο Τραμπ
09:45
Ντοκιμαντέρ του BBC φέρνει στο φως άγνωστες συνομιλίες του Λ.Σ. Λόουρι
09:44