ΣΠΟΡ

Sold out η τελευταία «παράσταση» του Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ

Sold out η τελευταία «παράσταση» του Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ
ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ενώπιον 20.000 φίλων του Παναθηναϊκού θα δώσει το απόγευμα της Δευτέρας την τελευταία παράσταση στο ΟΑΚΑ και, όπως ελπίζουν στο Τριφύλλι, την προτελευταία της καριέρας του συνολικά, ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Καρφίτσα δεν θα πέφτει στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου στον τέταρτο τελικό της σειράς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό (19.30). Πέρα από τη δεδομένη κρισιμότητά του, το συγκεκριμένο ματς είναι ούτως ή άλλως ξεχωριστό καθώς αποτελεί την τελευταία παράσταση του Δημήτρη Διαμαντίδη μπροστά στο κοινό που τον λάτρεψε, στους φίλους του Τριφυλλιού.

Ήταν λογικό και επόμενο τα εισιτήρια του αγώνα να εξαντληθούν μέσα σε ελάχιστες ώρες από τη στιγμή που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού. Η ΚΑΕ γνωστοποίησε με ανακοίνωσή ότι το ματς είναι sold out και ευχαρίστησε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την ανταπόκρισή τους.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον τέταρτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 30/5/2016 και ώρα 19.30.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού απέδειξαν για ακόμη μία φορά εμπράκτως την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην ομάδα, εξαντλώντας τα εισιτήρια σε λιγότερο από 24 ώρες, γι’ αυτό και η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει!

Είμαστε σίγουροι πως οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα επιδείξουν για ακόμα μια φορά ευπρεπή συμπεριφορά, αντάξια των αξιών και την ιδέας του Παναθηναϊκού μας. Με τη φωνή τους και μόνο θα σπρώξουν την ομάδα στη νίκη στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι του μεγάλου αρχηγού μας, Δημήτρη Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ.

Τέλος, με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τους φιλάθλους της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ