Η ΑΕΚ κέρδισε τον Άρη 89-81 και τερμάτισε στην 3η θέση της Α1 στο μπάσκετ
Στην ελίτ του μπάσκετ επέστρεψε η ΑΕΚ μετά το 2005 τερματίζοντας στην 3η θέση, αφού νίκησε τον Άρη με 89-81 στον 4ο τελικό στο κλειστό του ΟΑΚΑ φτάνοντας τις τρεις νίκες.
Η ΑΕΚ πήρε από το ξεκίνημα το προβάδισμα στο σκορ, φτάνοντας κάποια στιγμή και σε διψήφια την διαφορά, όμως ο μαχητικός Άρης δεν κατέθεσε τα όπλα και δημιούργησε προβλήματα (επιστρατεύοντας πάλι την άμυνα ζώνης).

(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
Η ΑΕΚ αυτή την φορά είχε καθαρό μυαλό ενώ πήρε και σημαντικά καλάθια σε καθοριστικά σημεία της 4ης περιόδου και πανηγύρισε την κατάκτηση της τρίτης θέσης, που ήταν ο στόχος από την αρχή της χρονιάς.
Κορυφαίος των νικητών ο Χέρστον με 24 πόντους ενώ ο Ντόμινικ Γουότερς ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη με 17.

(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
Τα 10λεπτα: 22-18, 43-38, 73-64, 89-81
*Προς το τέλος του αγώνα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ ο διοικητικός ηγέτης του Άρη Νίκος Λάσκαρης, καθώς μερίδα οπαδών της ΑΕΚ του πέταξε ποτήρια και αναψυκτικά.

(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
Κεντρική τράπεζα Αραβικών Εμιράτων: Παρουσίασε πακέτο μέτρων ανθεκτικότητας
23:21
Σχέδιο του Πενταγώνου των ΗΠΑ για μαζική παραγωγή drone που χρησιμοποιήθηκε στο Ιράν
23:09
Τα Ιρανικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Αλί Λαριτζανί
22:57
Το Ιράκ καταδικάζει την «απαίσια» επίθεση κατά της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη
22:47