ΣΠΟΡ

Μουντιάλ 2022: Πλήγμα στη Βραζιλία με Νεϊμάρ - Ελπίδα για τα νοκ άουτ

Μουντιάλ 2022: Πλήγμα στη Βραζιλία με Νεϊμάρ - Ελπίδα για τα νοκ άουτ
Η Βραζιλία ξεκίνησε με νίκη 2-0 επί της Σερβίας το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά τα νέα δεν είναι ευχάριστα από το μέτωπο του σταρ της ομάδας, Νεϊμάρ. Screen Grab / Glomex Video

Μουντιάλ 2022: Άσχημα τα νέα για τον Νεϊμάρ, καθώς ρεπορτάζ στη Βραζιλία, αναφέρουν πως θα χάσει σίγουρα τα δύο επόμενα ματς των ομίλων.

Η Βραζιλία ξεκίνησε με νίκη 2-0 επί της Σερβίας το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά τα νέα δεν είναι ευχάριστα από το μέτωπο του σταρ της ομάδας, Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Onsports.gr, o άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, αποχώρησε με διάστρεμμα στον αστράγαλο, έβαλε τα κλάματα στον πάγκο και η τελευταία ενημέρωση αναφέρει πως θα χάσει τα ματς που απομένουν στον 7ο όμιλο, με Ελβετία και Καμερούν.

Ο Νεϊμάρ δεν προπονήθηκε, φυσικά, την Παρασκευή (25/11) και η ελπίδα όλων των Βραζιλιάνων είναι να είναι ετοιμοπόλεμος στα νοκ άουτ παιχνίδια, κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.

Πρόβλημα στον αστράγαλο αντιμετωπίζει και ο Ντανίλο, που επίσης αναμένεται να απουσιάσει από την προσεχή αναμέτρηση με την Ελβετία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ