ΣΠΟΡ

Νεκρός παίκτης του ΝΒΑ μετά από πυροβολισμό

Νεκρός παίκτης του ΝΒΑ μετά από πυροβολισμό

Ο παίκτης του ΝΒΑ Bryce Dejean-Jones σκοτώθηκε από πυρά όπλου στο Ντάλας το Σάββατο το πρωί.

Ο παίκτης των Πέλικανς της Νέας Ορλεάνης δέχτηκε πυροβολισμό όταν μπήκε κατά λάθος σε άλλο διαμέρισμα από το δικό του, σύμφωνα με τον μάνατζερ του.

Ο ένοικος του διαμερίσματος δήλωσε στην αστυνομία ότι άκουσε κάποιον να μπαίνει στο διαμέρισμά του κλωτσώντας την εξώπορτα. Στη συνέχεια ο δράστης φώναξε στον εισβολέα, χωρίς να λάβει απάντηση, κι όταν ο άγνωστος επιχείρησε να ρίξει να ανοίξει την πόρτα του υπνοδωματίου, πυροβόλησε.

Ο Dejean-Jones κατέρρευσε στην εξώπορτα, σύμφωνα με την αστυνομία. Αμέσως μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Σύμφωνα με τον ατζέντη του μπασκετμπολίστα, Scott Nichols, ο Dejean-Jones βρισκόταν στο Ντάλας για να επισκεφθεί την σύντροφό του με αφορμή τα γενέθλια της κόρη του.

Ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόταν το νέο διαμέρισμα της φίλης του, δήλωσε ο ατζέντης. Αργά τη νύχτα ο παίκτης του ΝΒΑ επέστρεψε στο κτίριο, όμως κατευθύνθηκε σε λάθος διαμέρισμα, στον τρίτο όροφο, ακριβώς κάτω από το διαμέρισμα της φίλης του που βρίσκεται στον τέταρτο.

Προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα ασκηθεί δίωξη στον δράστη αφού σύμφωνα με την νομοθεσία ορισμένων Πολιτειών, μεταξύ τους και το Τέξας, δικαιολογούν την χρήση βίας όταν κάποιος νιώθει ότι απειλείται στο σπίτι του.

Οι Πέλικανς εξέφρασαν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Bryce Dejean-Jones.

«Με βαθιά θλίψη ο οργανισμός των Pelicans αναγνωρίζει το ξαφνικό θάνατο του Bryce Dejean-Jones. Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια αυτού του νεαρού ανθρώπου που είχε τόσο πολλά υποσχόμενο μέλλον μπροστά του. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι στην οικογένεια του Bryce, αυτή την δύσκολη ώρα», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση που έβγαλαν οι New Orleans Pelicans.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ