ΣΠΟΡ

Θύμα απαγωγής ο Άλαν Πουλίδο του Ολυμπιακού μεταδίδουν τα μεξικανικά ΜΜΕ

Θύμα απαγωγής ο Άλαν Πουλίδο του Ολυμπιακού μεταδίδουν τα μεξικανικά ΜΜΕ
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πληροφορίες από μεξικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο έπεσε θύμα απαγωγής στην πόλη Βιτόρια. Την είδηση μετέδωσε πρώτο το διαδικτυακό μέσο El Cinqo και φέρεται να την επιβεβαίωσε ο αδερφός του στον τηλεοπτικό σταθμό Millenio

Από την άλλη πλευρά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως ή ανεπισήμως την πληροφορία, αλλά έγκυρες πηγές του CNN Greece αναφέρουν ότι παράγοντες της ομάδας βρίσκονται σε επικοινωνία με την οικογένεια του Πουλίδο και τις μεξικανικές αρχές, κάτι που ερμηνεύεται πως ο ΟΣΦΠ αντιμετωπίζει ως σοβαρές τις πληροφορίες που μεταδίδονται. 

Ο Πουλίδο εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ταμαουλίπας και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής, αναφέρει το El Cinco. Όπως υποστηρίζεται στο δημοσίευμα, υπήρξε τηλεφώνημα στις αρχές και γίνεται λόγος για απαγωγή του. Τις ερχόμενες ώρες αναμένεται επίσημο ανακοινωθέν από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

apagogi poulido

Ο τηλεοπτικός σταθμός ''Millenio'' αναφέρει πως επικοινώνησε με τον αδερφό του, ο οποίος επιβεβαίωσε την εξαφάνιση του επιθετικού του Ολυμπιακού και τους φόβους για απαγωγή του. Παράλληλα, τα μεξικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι και ο εισαγγελέας την περιοχής επιβεβαιώνει την απαγωγή του ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα, η πιθανότητα να έχει συμβεί κάτι τέτοιο ενισχύεται από το γεγονός ότι η πόλη Victoria, όπου και εξαφανίστηκε, έχει γίνει πολλές φορές τόπος αντίστοιχων περιστατικών.

ο Άλαν Πουλίδο αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο του 2015 και αγωνίστηκε για έξι μήνες στον Λεβαδειακό. Στην αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τα ερυθρόλευκα, σκοράροντας 5 τέρματα.

Το Associated Press μετέδωσε ότι αξιωματούχος, ο οποίος μίλησε ανώνυμα στο διεθνές πρακτορείο επιβεβαίωσε την απαγωγή του Πουλίδο. Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, η απαγωγή έγινε την ώρα που ο Πουλίδο έφευγε από πάρτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ