ΣΠΟΡ

Η τελευταία φωτογραφία του Άλαν Πουλίδο πριν την απαγωγή

Η τελευταία φωτογραφία του Άλαν Πουλίδο πριν την απαγωγή
Instagram

Μια ασπρόμαυρη φωτογραφία μαζί με την σύντροφό του ήταν η τελευταία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram ο Άλαν Πουλίδο, μόλις μία ημέρα πριν από την απαγωγή του. 

Η φωτογραφία του επιθετικού παίκτη του Ολυμπιακού συνοδεύεται με τη λεζάντα: «Καθώς περνάει ο καιρός συνεχίζω να θέλω να είμαι μαζί σου σε όλη μου τη ζωή. Είσαι ό,τι καλύτερο που έχει συμβεί ποτέ, εμφανίστηκες από το πουθενά και έγινες τα πάντα μου. Χαρούμενοι πέντε μήνες αγάπη μου».

https://www.instagram.com/p/p

Ο ποδοσφαιριστής πριν μια εβδομάδα βρισκόταν για διακοπές στη Σαντορίνη με τη σύντροφό του.

https://www.instagram.com/p/p

Η είδηση της εξαφάνισής του και τα σενάρια περί απαγωγής έγιναν γνωστά πριν λίγες ώρες. Πληροφορίες από μεξικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο έπεσε θύμα απαγωγής στην πόλη Βιτόρια. Την είδηση μετέδωσε πρώτο το διαδικτυακό μέσο El Cinqo και φέρεται να την επιβεβαίωσε ο αδερφός του στον τηλεοπτικό σταθμό Millenio.

apagogi poulido copy

Ο Πουλίδο εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ταμαουλίπας και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής, αναφέρει το El Cinco. Όπως υποστηρίζεται στο δημοσίευμα, υπήρξε τηλεφώνημα στις αρχές και γίνεται λόγος για απαγωγή του. Τις ερχόμενες ώρες αναμένεται επίσημο ανακοινωθέν από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ