ΣΠΟΡ

Η είδηση της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο στο Μεξικό κεντρικό θέμα στα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο

Η είδηση της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο στο Μεξικό κεντρικό θέμα στα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο
EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο ασχολούνται με την εξαφάνιση και την απαγωγή του Άλαν Πουλίδο, με τις Μεξικανικές Αρχές να μην δίνουν περισσότερες πληροφορίες αλλά να αρκούνται στην επιβεβαίωση της είδησης.

Όπως ενημέρωσε ο εισαγγελέας της Ταμαουλίπα, Ισμαέλ Κουαντινίγια Ακόστα, έχει αναπτυχθεί στην περιοχή ένα μεγάλο νούμερο στρατιωτών και αστυνομικών, ενώ δύο ελικόπτερα στρατιωτικού-αστυνομικού τύπου πετάνε πάνω από την πόλη.

Παράλληλα ο εισαγγελέας έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, επιβεβαιώνοντας απλά την εξαφάνιση του Πουλίδο μετά την γιορτή και την απαγωγή του, ζητώντας όμως την κατανόηση για την συσκότιση στις πληροφορίες. Υπογράμμισε πάντως ότι την υπόθεση παρακολουθεί και ο Υπουργός Εσωτερικών και ότι θα προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου μόλις υπάρχουν νεότερα (καθώς μέχρι τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας δεν υπήρχε πληροφόρηση για αίτημα των απαγωγέων για λύτρα).

prosecurator


(Πηγή: Twitter / Diario Record)

«Θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση των ΜΜΕ αλλά το θέμα είναι εξαιρετικά λεπτό. Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε τις πληροφορίες, που έχουμε στην διάθεσή μας. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι πράγματι εξαφανίστηκε και αγνοείται ο ποδοσφαιριστής Άλαν Πουλίδο, χθες βράδυ μετά από μια γιορτή στον βορρά».

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις και ενημερώνεται τόσο από την πλευρά της οικογένειας του παίκτη, όσο και από την πρεσβεία του Μεξικού στην χώρα μας. Ανήρτησε μάλιστα ένα post στον λογαριασμό του στο Instagram για τον παίκτη.

teetosfp

"Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι με τον Άλαν. Ευχόμαστε αυτή η δοκιμασία της εξαφάνισής του να τελειώσει σύντομα και ο ίδιος να επιστρέψει ασφαλής" ήταν το μήνυμα της ΠΑΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ