ΣΠΟΡ

H Αστυνομία ελευθέρωσε τον Πουλίδο - video και οι πρώτες δηλώσεις του

H Αστυνομία ελευθέρωσε τον Πουλίδο - video και οι πρώτες δηλώσεις του
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Με επιχείρηση τα μεσάνυχτα η Αστυνομία βρήκε και ελευθέρωσε τον Άλαν Πουλίδο, που βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η είδηση κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου ενώ στην δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες του μετά την επιχείρηση και βίντεο με τον Κυβερνήτη. Η οικογένεια νωρίτερα είχε επιβεβαιώσει την είδηση, που μετέδωσαν λίγο μετά τις 9 τα Μεξικανικά Μέσα.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι έγινε επιχείρηση στα νότια της πόλης που έγινε η απαγωγή και ο Πουλίδο βρέθηκε ζωντανός μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (τοπική ώρα).

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των Αρχών φέρεται να συνελήφθη τραυματισμένος και ένας από τους απαγωγείς του. Στην δημοσιότητα δόθηκε βίντεο με τον ίδιο να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις και τον Κυβερνήτη,Εγκίδιο Τόρες Καντού, που τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο να ανακοινώνει την απελευθέρωσή του με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στο πλευρό του.

"Πως είσαι Άλαν;" , "πολύ καλά, ευχαριστώ" απάντησε ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής για να συνεχίσει ο Κυβερνήτης:

"Θα υπάρξει επίσημη και πλήρης ενημέρωση. Είναι καλά και είναι μαζί μας και αυτό είναι τώρα το πιο σημαντικό" ήταν οι πρώτες φράσεις του.

Επίσης φωτογραφίες του, που τραβήχτηκαν αμέσως μετά την απελευθέρωση του.

photopulido
photopulido 001

Ο Άλαν Πουλίδο είναι εμφανώς καταπονημένος, αλλά δεν έχει σημάδια τραυματισμού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βικτόρια για να του παρασχεθούν προληπτικά οι πρώτες βοήθειες.

Τα Μεξικανικά Μέσα λίγο μετά τις 9 Ελλάδος μετέδωσαν την είδηση, και η οικογένεια του πρώτη την επιβεβαίωσε στην εφημερίδα Record.

pulidofamily
pulido1
pulido2
pulido3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ