Στο Μπερναμπέου η Ρεάλ Μαδρίτης γιόρτασε την κατάκτηση του 11ου τροπαίου του Champions League
Μπροστά σε 80 χιλιάδες φιλάθλους της, που γέμισαν από νωρίς το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, η Ρεάλ Μαδρίτης γιόρτασε σε μια φαντασμαγορική τελετή την κατάκτηση του 11ου τροπαίου του Champions League.
Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η φιέστα της βασίλισσας για το Undecima.
Το «πάρτι» ξεκίνησε με (νέα) μίνι παρέλαση, με φιλάθλους να συγκεντρώνονται και να αποθεώνουν τον Ζιντάν και τους παίκτες τους, οι οποίοι πόζαραν με την κύπελλο.
Η κορύφωση όμως ήταν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Εκεί όπου βρέθηκαν πάνω από 80.000 φίλοι του συλλόγου για να αποθεώσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης, μέσα σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό!

(Πηγή: Reuters / Susana Vera)

(Πηγή: Reuters / Susana Vera)
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη - Συναγερμός στην Πυροσβεστική
21:09
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράκ: Ο Κούρδος Νιζάρ Αμέντι εξελέγη νέος πρόεδρος της χώρας
20:58
ΕΛΛΑΔΑ
Έφτασε στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου το Άγιο Φως - Θα ταξιδέψει σε 18 σημεία σε όλη την Ελλάδα (pics&vids)
20:47
ΚΟΣΜΟΣ
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος των συνομιλιών ΗΠΑ και Ιράν - Για «πρόοδο» κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες
20:40
ΚΟΣΜΟΣ