Η τελευταία παράσταση του Διαμαντίδη στο ΟΑΚΑ το κοινό του ΠΑΟ στον 4ο τελικό της Α1
Ο 4ος τελικός της Α1 στο μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι καθοριστικός για την εξέλιξη της μάχης του τίτλου, αλλά επισκιάζεται από την παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη.
Τα εισιτήρια του 4ου τελικού στο ΟΑΚΑ (19.30) έχουν εξαντληθεί και η τρέλα του κόσμου του Παναθηναϊκού είναι τέτοια, που θα γέμιζε ακόμη και το γήπεδο ποδοσφαίρου, προκειμένου να μπορέσει να βρεθεί στο "αντίο" του αρχηγού της ομάδας στο "σπίτι του" και το κοινό, που τον λάτρεψε.

(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα αγωνιστεί για τελευταία φορά (όπως έχει προαναγγείλει) στο γήπεδο που μεγαλούργησε και έγραψε χρυσές σελίδες της ιστορίας του Παναθηναϊκού και όλοι θέλουν να βρεθούν σε αυτή την ιστορική στιγμή.
Για να τον αποθεώσουν, να ακουστεί για μια ακόμη φορά το σύνθημα "Δια-μα-ντί-δης οε οε οε" και ταυτόχρονα να σπρώξουν την ομάδα στην ισοφάριση της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακών. Ώστε ο 3D να αγωνιστεί για μια ακόμη φορά στο παρκέ την Πέμπτη, στο ΣΕΦ.

(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
Ας θυμηθούμε τα αφιερώματα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και της Euroleague για τον τεράστιο Δημήτρη Διαμαντίδη.
Τα άτομα στο φάσμα αυτισμού, ισότιμα στην αγορά εργασίας του τουρισμού
15:10
Κλειστός για τα φορτηγά ο κόμβος Ορμενίου - Ουρά χιλιομέτρων στο Τελωνείο των Κήπων
15:10
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56
Αγρότες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός της Εγνατίας στον κόμβο Κερδυλλίων
14:55