ΣΠΟΡ

Το χρονικό της απαγωγής του Πουλίδο και της συντρόφου του

Το χρονικό της απαγωγής του Πουλίδο και της συντρόφου του
Σύνθεση: Reuters / Instagram

Υπό την παρακολούθηση ψυχολόγου βρίσκεται ο επιθετικός του Ολυμπιακού Άλαν Πουλίδο, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής στην πόλη Βιτόρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, η παρακολούθηση από ψυχολόγο κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου ο άσος του Ολυμπιακού να ηρεμήσει από το σοκ της απαγωγής και τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η απαγωγή παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να αναζητήσουν τους εγκεφάλους πίσω από την απαγωγή. Σημειώνεται, πάντως, ότι η πόλη στην οποία ο Πουλίδο έπεσε θύμα απαγωγής, έχει γίνει πολλές φορές τόπος αντίστοιχων περιστατικών.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο Πουλίδο εξαφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ταμαουλίπας και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Σύμφωνα με δημοσίευμα του El Cinco, υπήρξε τηλεφώνημα στις αρχές όπου έγινε λόγος για απαγωγή του.

Στις 9 σήμερα το πρωί ώρα Ελλάδας έγινε γνωστό από τα Μεξικανικά μέσα και τις ιστοσελίδες, ότι βρέθηκε ο Άλαν Πουλίδο μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας και του Στρατού.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι έγινε επιχείρηση στα νότια της πόλης που έγινε η απαγωγή και ο Πουλίδο βρέθηκε ζωντανός μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (τοπική ώρα).

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των Αρχών φέρεται να συνελήφθη τραυματισμένος και ένας από τους απαγωγείς του.

Θύμα και η 23χρονη σύντροφός του

Μαζί με τον Πουλίδο απήχθη και η 23χρονη συνοδός του Ιλεάνα, η οποία βρισκόταν στο αμάξι με τον ποδοσφαιριστή, την στιγμή που οι απαγωγείς μπλόκαραν το δρόμο τους.

Λίγα μέτρα μετά, μπροστά σε μία πλατεία, οι δράστες άφησαν ελεύθερη την Iλεάνα και απομακρύνθηκαν. Η 23χρονη φυσικοθεραπεύτρια προσπαθεί και αυτή να ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία που βίωσε.

instagram 3

Μάλιστα η τελευταία φωτογραφία που είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Πουλίδο μία μέρα πριν από την απαγωγή του, ήταν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία μαζί με την σύντροφό του.

instagram

ΠΗΓΗ: Instagram

ΔΗΜΟΦΙΛΗ