ΣΠΟΡ

ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ με εορταστικές εκπλήξεις και δώρα αύριο στο Smart Park

ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ με εορταστικές εκπλήξεις και δώρα αύριο στο Smart Park

Ένα Χριστουγεννιάτικο ταξίδι ξεκινάει από αύριο το ΣΚΡΑΤΣ, επιφυλάσσοντας μοναδικές εκπλήξεις για τον κόσμο σε όλη την εορταστική περίοδο.

Πρώτος σταθμός του ΣΚΡΑΤΣ θα είναι αύριο, Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, το εμπορικό κέντρο Smart Park. Από το πρωί, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες στην εντυπωσιακή φωτεινή κατασκευή του ΣΚΡΑΤΣ, σε συσκευασία δώρου, και να τις χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΣΚΡΑΤΣ θα συμπληρώνουν εορταστικά κεράσματα για όλους.

Το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, το εντυπωσιακό ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ θα μεταφερθεί στο Athens Metro Mall, ενώ το εορταστικό ταξίδι του θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στην «Κόκκινη Νύχτα» της Γλυφάδας.

ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ για τα Χριστούγεννα

Το ΣΚΡΑΤΣ υποδέχεται τα Χριστούγεννα με δύο νέα εορταστικά παιχνίδια, το ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ» και «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000 ευρώ». Τα νέα ΣΚΡΑΤΣ αποτελούν μια οικονομική και γρήγορη επιλογή δώρου για τις γιορτές.

Το ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ», αξίας 10 ευρώ, είναι το πρώτο χριστουγεννιάτικο ΣΚΡΑΤΣ σε μορφή κάρτας, όπου όλοι οι λαχνοί κερδίζουν τουλάχιστον 4 ευρώ. Στην ειδική περιοχή που διαθέτει, ο καθένας μπορεί να γράψει τη δική του, προσωπική ευχή και να το προσφέρει ως δώρο. Μάλιστα, διατίθεται με ειδικό φάκελο, δημιουργώντας μια συσκευασία δώρου.

Το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000€» κοστίζει 2 ευρώ και έρχεται με ειδική τσάκιση στη μέση του λαχνού, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ως διακοσμητικό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή σαν στολίδι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορεί, επίσης, να προσφερθεί ως δώρο, καθώς διαθέτει επίσης ειδική περιοχή για ευχές.

Τα δύο νέα χριστουγεννιάτικα ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ είναι διαθέσιμα σε καταστήματα ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ