ΣΠΟΡ

Τρία ΣΚΟΡ και 6 ελληνικές ιπποδρομίες τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Τρία ΣΚΟΡ και 6 ελληνικές ιπποδρομίες τη Δευτέρα στο Markopoulo Park
Εντυπωσιακές αναμετρήσεις και αυτή τη Δευτέρα στο Markopoulo Park
  • Στις 15:00 ξεκινάει το ελληνικό πρόγραμμα της ημέρας

Έξι ελληνικές ιπποδρομίες οι οποίες ξεκινούν στις 15:00 περιλαμβάνει η ιπποδρομιακή συγκέντρωση, της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου, στο Markopoulo Park.

Ξεχωρίζουν η 4η και η 5η ιπποδρομία

Στην 4η ιπποδρομία επτά καθαρόαιμοι θα αναζητήσουν την πρώτη νίκη της καριέρας τους στην κούρσα που θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.300 μέτρων. Οι ίπποι ΙΜΝΤΑΑΝΤ (GB), ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ ΓΚΑΪ (IRE) και ΧΙΘΚΛΙΦΣ ΓΚΕΡΛ (IRE) θα πραγματοποιήσουν την παρθενική τους εμφάνιση στον ελληνικό ιππόδρομο. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η 5η ιπποδρομία με τη συμμετοχή οχτώ φοράδων στη sprint απόσταση των 1.100 μέτρων. Το πρόγραμμα κλείνει με μια δυνατή αναμέτρηση επτά ίππων στην απόσταση των 1.300 μέτρων όπου αναμένεται να χαρίσουν μια εντυπωσιακή άφιξη.

Προσφέρονται ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι πολύ υψηλό για την ιπποδρομιακή συγκέντρωση καθώς προσφέρεται ένα ΣΚΟΡ 4 από την 3η ως την 6η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 6 από την 1η ως την 6η ιπποδρομία.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Οι φίλοι των ιπποδρομιών που θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ