ΣΠΟΡ

Μεγάλο ντέρμπι Αγγλία-Γαλλία απόψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Μεγάλο ντέρμπι Αγγλία-Γαλλία απόψε στο Παγκόσμιο Κύπελλο
INTIME NEWS (ΑΡΧΕΙΟ)

 

  • Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές από το Pamesτoixima.gr για τους προημιτελικούς

Στα πέναλτι κρίθηκαν οι 2 πρώτοι προημιτελικοί του Παγκοσμίου Κυπέλλου. H Αργεντινή και η Κροατία απέκλεισαν την Ολλανδία και τη Βραζιλία, αντίστοιχα, μετά από συναρπαστικά παιχνίδια και θα αναμετρηθούν την Τρίτη (21:00) στον πρώτο ημιτελικό. Απόψε θα μάθουμε το ζευγάρι που θα αγωνιστεί την Τετάρτη (21:00) στον άλλο ημιτελικό.

Στις 17:00 αρχίζει το πρώτο ματς ανάμεσα στο Μαρόκο και την Πορτογαλία. Η μεγάλη

έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι το Μαρόκο. Μετά την 1η θέση που πήρε στον όμιλό του (με Κροατία, Βέλγιο και Καναδά) απέκλεισε στα νοκ άουτ ματς την Ισπανία με 3-0 στα πέναλτι.

Η Πορτογαλία εντυπωσίασε στη φάση των «16» με τη νίκη 6-1 κατά της Ελβετίας. Την παράσταση έκλεψε, με τα 3 γκολ που πέτυχε, ο Γκονσάλο Ράμος, ο αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αρχική ενδεκάδα.

Επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ, προσπάθειες προς την εστία

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr στους σημερινούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους, για τα γκολ, τους σκόρερ, τις κάρτες, τα κόρνερ, τα πέναλτι, τα τάκλιν, τα σουτ, τις ασίστ, τις πάσες, τις προσπάθειες προς την εστία.

Η βραδιά κλείνει με το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι Αγγλία-Γαλλία, που αρχίζει στις 21:00.

Η Αγγλία πήρε άνετη πρόκριση με 3-0 κατά της Σενεγάλης. Ο Χάρι Κέιν πέτυχε το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση.

Η Γαλλία επικράτησε με 3-1 της Πολωνίας. Ο Ολιβιέ Ζιρού άνοιξε το σκορ και έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Γαλλίας με 52 γκολ. Ο Κιλιάν Εμπαπέ σημείωσε 2 γκολ, έφτασε τα 5 και βρίσκεται στην πρώτη θέση των σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Money Back* και Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Μουντιάλ

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στους προημιτελικούς Μαρόκο-Πορτογαλία και Αγγλία-Γαλλία την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους, καθώς και την προωθητική ενέργεια «Money Back»*.

Συνεχίζονται και οι καθημερινές προσφορές από το Pamestoixima.gr με ενισχυμένες αποδόσεις σε ειδικά στοιχήματα.

Δείτε τις προσφορές για τα 2 σημερινά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

  • Μαρόκο-Πορτογαλία: Να σκοράρει ο Μπρούνο Φερνάντες – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με σουτ – Ημίχρονο Πορτογαλία/Τελικό Πορτογαλία & Goal/Goal.
  • Αγγλία-Γαλλία: Να σκοράρει ο Φιλ Φόντεν – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ με φάουλ – Ημίχρονο Γαλλία/Τελικό Γαλλία & Over 2,5.

Ένα ξεχωριστό δώρο* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr με το World Challenge

Σε αυτό το Παγκόσμιο σε περιμένουν μοναδικές προσφορές* με το World Challenge το νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Δώρα παγκοσμίου επιπέδου.

Παίζεις καθημερινά στο Παγκόσμιο, μαζεύεις βαθμούς και κερδίζεις σούπερ δώρα. Μοναδικά έπαθλα περιμένουν όσους τερματίσουν στην κορυφή του World Challenge, από το Pamestoixima.gr. Καθημερινά μια καινούργια πρόκληση σε περιμένει στο World Challenge.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ