ΣΠΟΡ

Μουντιάλ 2022: Συγκλονιστικό – Ο Πελέ στο νοσοκομείο πανηγύρισε για τον Μέσι

Μουντιάλ 2022: Συγκλονιστικό – Ο Πελέ στο νοσοκομείο πανηγύρισε για τον Μέσι
Ο Πελέ παρακολούθησε τον ημιτελικό με την Κροατία μέσα απ’ το νοσοκομείο και πανηγύρισε για τον Λιονέλ Μέσι Intime

Μουντιάλ 2022: Ο μεγάλος Πελέ δίνει μάχη με τα σοβαρά προβλήματα υγείας στο νοσοκομείο κι όμως είδε την Αργεντινή να προκρίνεται και πανηγύρισε για τον Λιονέλ Μέσι!

Στιγμές που μόνο το ποδόσφαιρο προσφέρει. Ξεπερνώντας κάθε διαφορά, ηλικιακή, χώρας, τα πάντα. Ο Πελέ υπήρξε ένας απ’ τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστής που είδε ποτέ ο πλανήτης. Ο Λιονέλ Μέσι είναι σαφώς σε αυτή την κατηγορία, με τη δική του πορεία να συνεχίζεται παρότι φτάνει στην ολοκλήρωσή της.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος βρίσκεται στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται αντιμετωπίζοντας τα σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούν. Αν και η «σελεσάο» είναι εκτός Μουντιάλ, αν και ο Μέσι αγωνίζεται στην «εχθρική» Αργεντινή, ο Πελέ θέλει με όλη τη δύναμη της ψυχής του να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μάλιστα σύμφωνα με το Οnsports.gr, παρακολούθησε τον ημιτελικό με την Κροατία μέσα απ’ το νοσοκομείο. Πανηγυρίζοντας για την «αλμπισελέστε» και κυρίως τον Λιονέλ Μέσι, για τον οποίο πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια.

Στιγμή που δεν μπορεί να συγκινήσει όλους τους ποδοσφαιρόφιλους. Πραγματικό μεγαλείο το οποίο θέλησε να αποκαλύψει η κόρη του Πελέ, αναρτώντας την τηλεόραση απ’ το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται ο πατέρας της, την ώρα του αγώνα της Αργεντινής με την Κροατία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ