Εμανουέλ Μακρόν: «Οι Μπλε μας έκαναν να ονειρευόμαστε» - Παρηγόρησε τον Εμπαπέ
Η πρώτη αντίδραση του Εμανουέλ Μακρόν μετά τον χαμένο τελικό της Γαλλίας στο Μουντιάλ 2022 από την Αργεντινή ήρθε στο Twitter.
«Οι Μπλε μας έκαναν να ονειρευόμαστε», έγραψε ο Γάλλος πρόεδρος, μετά την την ήττα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.
Ο Μακρόν παρακολούθησε από τις εξέδρες του γηπέδου τον τελικό, όπου η Αργεντινή επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι της Γαλλίας και κατέκτησε τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο της.
Μάλιστα, ο Μακρόν «πιάστηκε» από τις τηλεοπτικές κάμερες να πανηγυρίζει έξαλλα την «επιστροφή» της Γαλλίας στη διεκδίκηση της κούπας (όταν επέστρεψε στο σκορ από το 2-0 σε 2-2), ωστόσο το φινάλε δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε.
Μετά τη λήξη μάλιστα, ο Γάλλος πρόεδρος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να παρηγορήσει τόσο τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ντιντιέ Ντεσάμπ, όσο και Κιλιάν Εμπαπέ που είχε πέσει στο χορτάρι και έκλαιγε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μουντιάλ 2022: Κοντράστ συναισθημάτων παικτών και φιλάθλων στον τελικό Αργεντινή - Γαλλία
Μουντιάλ 2022: Ο Μέσι «παρέδωσε» το τρόπαιο στην Αργεντινή κόντρα στη Γαλλία
Μουντιάλ 2022: Ερντογάν, Μακρόν, Μασκ στον αγώνα του τελικού στο Κατάρ
LIVE: Νέο μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων από Ιράν προς Ισραήλ - Με αεροπορικές επιδρομές απαντά το Τελ Αβίβ
07:14
«Πόρτα» για δημοσιονομική ευελιξία στη Σύνοδο - Το «μαξιλάρι» της Αθήνας για στήριξη των πολιτών
07:05
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (20 Μαρτίου)
06:30
Παρατείνεται η προθεσμία για το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας ΔΥΠΑ για ανέργους 18 έως 29 ετών
06:00