ΣΠΟΡ

Εμανουέλ Μακρόν: «Οι Μπλε μας έκαναν να ονειρευόμαστε» - Παρηγόρησε τον Εμπαπέ

Εμανουέλ Μακρόν: «Οι Μπλε μας έκαναν να ονειρευόμαστε» - Παρηγόρησε τον Εμπαπέ
Ο Γάλλος πρόεδρος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να παρηγορήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ που είχε πέσει στο χορτάρι και έκλαιγε AP Photo/Natacha Pisarenko

Η πρώτη αντίδραση του Εμανουέλ Μακρόν μετά τον χαμένο τελικό της Γαλλίας στο Μουντιάλ 2022 από την Αργεντινή ήρθε στο Twitter.

«Οι Μπλε μας έκαναν να ονειρευόμαστε», έγραψε ο Γάλλος πρόεδρος, μετά την την ήττα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ο Μακρόν παρακολούθησε από τις εξέδρες του γηπέδου τον τελικό, όπου η Αργεντινή επικράτησε με 4-2 στα πέναλτι της Γαλλίας και κατέκτησε τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο της.

Μάλιστα, ο Μακρόν «πιάστηκε» από τις τηλεοπτικές κάμερες να πανηγυρίζει έξαλλα την «επιστροφή» της Γαλλίας στη διεκδίκηση της κούπας (όταν επέστρεψε στο σκορ από το 2-0 σε 2-2), ωστόσο το φινάλε δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε.

Μετά τη λήξη μάλιστα, ο Γάλλος πρόεδρος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να παρηγορήσει τόσο τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ντιντιέ Ντεσάμπ, όσο και Κιλιάν Εμπαπέ που είχε πέσει στο χορτάρι και έκλαιγε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ