ΣΠΟΡ

Αργεντινή: Οπαδός τραυματίστηκε όταν πήδηξε από γέφυρα με «στόχο» το λεωφορείο της εθνικής

Αργεντινή: Οπαδός τραυματίστηκε όταν πήδηξε από γέφυρα με «στόχο» το λεωφορείο της εθνικής
Δύο οπαδοί πήδηξαν από γέφυρα στο λεωφορείο με τους παίκτες της εθνικής, με τον ένα να τα καταφέρνει και τον δεύτερο να χτυπάει στο όχημα και να πέφτει στο έδαφος AP Photo/Mario De Fina

Οι εικόνες που καταγράφονται από τους πανηγυρισμούς των Αργεντινών για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ, έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου. Εικόνες απίστευτες με δρόμους να έχουν πλημμυρίσει από κόσμο που πανηγυρίζει για την «παρέλαση» των παικτών της εθνικής που περιφέρεται στο Μπουένος Άιρες μέσα σε ένα ανοιχτό λεωφορείο.

Πάνω από 4 εκατομμύρια Αργεντίνοι φέρονται να βγήκαν στους δρόμους με ό,τι αυτό συνεπάγεται, καθώς μέσα στους πανηγυρισμούς, σημειώθηκαν και τα απρόοπτα, όπως κάποια ατυχήματα.

Σε ένα video που κυκλοφόρησε από τα Μέσα της Αργεντινής, δύο οπαδοί εμφανίζονται να πηδούν από γέφυρα στο λεωφορείο με τους παίκτες της εθνικής, με τον ένα να καταφέρνει να βρεθεί στην οροφή, αλλά τον δεύτερο να χτυπάει πάνω στο όχημα και να πέφτει στο έδαφος.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι καλά στην υγεία του, αλλά το γεγονός φαίνεται ότι σηματοδότησε και στο τέλος της παρέλασης, με τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του να μεταφέρονται πλέον με ελικόπτερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ