ΣΠΟΡ

Διακοπή στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός: Επεισόδια και φωτοβολίδες στους «Ζωσιμάδες»

Διακοπή στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός: Επεισόδια και φωτοβολίδες στους «Ζωσιμάδες»
Διέκοψε το παιχνίδι ο ρέφερι Κουμπαράκης στο 15' - Βροχή από φωτοβολίες και ένταση με οπαδούς του ΠΑΣ και την Aστυνομία INTIME SPORTS

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Διέκοψε το παιχνίδι ο ρέφερι Κουμπαράκης στο 15' - Βροχή από φωτοβολίες και ένταση με οπαδούς του ΠΑΣ και την Αστυνομία.

Η ατμόσφαιρα μύριζε «μπαρούτι», με οπαδούς των δύο ομάδων ουσιαστικά να βρίσκονται κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Ήδη είχαν υπάρξει τρεις προσωρινές διακοπές μέσα σε κάτι περισσότερο από 10 αγωνιστικά λεπτά. Αλλά τα πνεύματα δεν ηρεμούσαν.

Σα να μην έφτανε αυτό, στο πρώτο τέταρτο του ματς υπήρξε σημαντική ένταση ανάμεσα στους φίλους των γηπεδούχων και των αστυνομικών δυνάμεων. Ουσιαστικά βρέθηκαν δίπλα στον αγωνιστικό χώρι κι άρχισαν τον "πόλεμο" με την αστυνομία.

Πέταξαν καθίσματα, καπνογόνα και φωτοβολίδες, με την κατάσταση να μοιάζει έτοιμη να ξεφύγει. Ο Κουμπαράκης διέκοψε το ματς και μαζί με τους βοηθούς έφυγαν για τα αποδυτήρια. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ακολούθησαν και έτσι το ματς οδηγήθηκε σε διακοπή μετά από μόλις 16 λεπτά.

Αφού πέρασαν 13 λεπτά χωρίς αγώνα, οι παίκτες των γηπεδούχων εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να μιλήσουν στους οπαδούς της ομάδας τους για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί η αναμέτρηση. Κάτι που συνέβη και το ματς ξεκίνησε μετά από περίπου 20 λεπτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ