ΣΠΟΡ

60 εκατομμύρια € για 3 χρόνια προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης στον Κριστιάνο Ρονάλντο

60 εκατομμύρια € για 3 χρόνια προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης στον Κριστιάνο Ρονάλντο
Reuters / Miguel Vidal

Μια μυθική πρόταση 60 εκατομμυρίων € για 3 χρόνια φέρεται να έχει κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης για να κρατήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον η Ισπανική εφημερίδα El Confidencial σε αποκλειστικό της δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για συνάντηση χθες (31/5) του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, Ζόρζε Μέντες και του γενικού διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Άνχελ Σάντσες.

GettyImages 490980926


(Ο Μέντες και η οικογένεια Ρονάλντο - Πηγή: Gonzalo Arroyo Moreno / Getty Images)

Θέμα της συζήτησης ήταν η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών (λήγει το 2017), με την πρωταθλήτρια Ευρώπης να προσφέρει (πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα) στον Πορτογάλο νέο 3ετές συμβόλαιο με ετήσιες καθαρές αποδοχές άνω των 20 εκατ. ευρώ.

cristiano

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να εκμεταλλευτεί την συγκυρία από την κατάκτηση του Champions League και να «δέσει» άμεσα τον Κριστιάνο ως το 2020, εξ ου και το γεγονός ότι στη συνάντηση με τον Μέντες έστειλε τον στενό συνεργάτη του, που συνήθως κλείνει τέτοιου είδους συμφωνίες.

2016 05 14T152821Z 1885523897 LR1EC5E16WR9H RTRMADP 3 SOCCER SPAIN


(Πηγή: Reuters / Miguel Vidal)

Αν ο Κριστιάνο αποδεχθεί την πρόταση, το νέο συμβόλαιο θα ολοκληρωθεί όταν θα είναι 35 χρονών και θα έχει συμπληρώσει 11 χρόνια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και πιθανότατα θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση φορώντας τη φανέλα των «μερένχες», εκπληρώνοντας την επιθυμία του ισχυρού άνδρα του συλλόγου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ