ΣΠΟΡ

Η συλλεκτική εμφάνιση της Shreveport Rafters FC έγινε viral αλλά για λάθος λόγους...

Η συλλεκτική εμφάνιση της Shreveport Rafters FC έγινε viral αλλά για λάθος λόγους...
Η εντός έδρας εμφάνιση της Shreveport Rafters FC www.raftersfc.com (Shreveport Rafters FC)

Η Shreveport Rafters FC είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα που ιδρύθηκε πέρυσι στην Λουιζιάνα των ΗΠΑ και αγωνίζεται στην τέταρτη κατηγορία του αμερικάνικου ποδοσφαίρου (National Premier Soccer League).

Τα χρώματα της ομάδας είναι το μπλε, το άσπρο και το κίτρινο και η φανέλα της είναι μια τυπική ποδοσφαιρική εμφάνιση. Η εντός έδρας έχει βασικό της χρώμα το λευκό, ενώ η εκτός έδρας εμφάνιση το μπλε. Και βέβαια οι σχετικοί σπόνσορες, που μάλιστα αλλάζουν. Όλα αυτά μέχρι σήμερα...

Την ερχόμενη Τρίτη, 7 Ιουνίου, θα φιλοξενήσει τους New Orleans Jesters, στον επαναληπτικό της εκτός έδρας ήττας (2-0) για το «Louisiana Cup». Την ίδια ημέρα είναι και η γιορτή της «Seersucker Thursday»: είναι η μέρα του χρόνου κατά την οποία οι Γερουσιαστές των ΗΠΑ στο συνέδριο του Κογκρέσου φοράνε ριγέ κοστούμια με παπιγιόν.

raftersfcaway


(Η εκτός έδρας εμφάνιση της Shreveport Rafters FC - Πηγή: raftersfc.com)

Έτσι και η Shreveport Rafters FC αποφάσισε να λανσάρει μια ειδική εμφάνιση, η οποία θα χρησιμοποιηθεί μονάχα στον επαναληπτικό με τους Jesters.

Όπως καταλαβαίνετε η συλλεκτική εμφάνιση κουστούμι-πουκάμισο-ροζ πουά παπιγιόν και τα διακριτικά του συλλόγου έγινε αμέσως viral και όλοι οι χρηστες του Διαδικτύου έχουν ποστάρει την σχετικήα ανάρτηση του συλλόγου, με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για το γούστο των ανθρώπων της ομάδας. Βέβαια η σχετική διαφήμιση έγινε και σίγουρα η "εκκεντρική" φανέλα θα πουλήσει τρελλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ