ΣΠΟΡ

Δύο αγωνιστικές στον ΠΑΣ Γιάννινα – Χρηματικό πρόστιμο στον Ολυμπιακό

Δύο αγωνιστικές στον ΠΑΣ Γιάννινα – Χρηματικό πρόστιμο στον Ολυμπιακό
«Βαριά» καμπάνα στον ΠΑΣ Γιάννινα, για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Eurokinissi

Οι αποφάσεις του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, φέρνουν ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στον ΠΑΣ Γιάννινα που δε θα έχει κόσμο με ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Μόνο χρηματικό πρόστιμο στον Ολυμπιακό.

«Βαριά» καμπάνα στον ΠΑΣ Γιάννινα, για όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Κυρίως για την διακοπή της αναμέτρησης με δική του υπαιτιότητα στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης και για περίπου 20 λεπτά. Οι Ηπειρώτες τιμωρήθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League, με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό σημαίνει πως δε θα έχουν τον κόσμο τους σε δύο σημαντικά εντός έδρας ματς. Αυτά με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Σα να μην έφτανε αυτό, οι Γιαννιώτες θα πληρώσουν και 66.000 ευρώ πρόστιμο.

Όσο για τον Ολυμπιακό, για τα επεισόδια των δικών του οπαδών τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 59.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με 4.500 ευρώ πρόστιμο για το ματς με τη Λαμία, ενώ απαλλακτική ήταν η απόφαση του αθλητικού δικαστή για την ΠΑΕ Ιωνικός και τους Ι. Τσιριγώτη (πρόεδρος) και Δ. Αλεξόπουλο (αναλυτή), αναφορικά με το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ