ΣΠΟΡ

Βίντεο αφιέρωμα στον Διαμαντίδη από την ΚΑΕ ΠΑΟ, έμεινε ο Πεδουλάκης προπονητής

Βίντεο αφιέρωμα στον Διαμαντίδη από την ΚΑΕ ΠΑΟ, έμεινε ο Πεδουλάκης προπονητής
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Ένα εντυπωσιακό βίντεο αφιέρωμα στο "αντίο" του Δημήτρη Διαμαντίδη ετοίμασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τους φίλους του συλλόγου, ενώ ανακοίνωσε και την επέκταση της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Η κάμερα παρακολουθεί βήμα προς βήμα την τελευταία παράσταση του αρχηγού του Παναθηναϊκού Δημήτρη Διαμαντίδη στον 4ο τελικό με τον Ολυμπιακό. Η αγωνία, το συναίσθημα, η ένταση του αγώνα, τα τελευταία καλάθια.

Ο αποχαιρετισμός στους φιλάθλους στο κλειστό του ΟΑΚΑ, η συγκίνηση του Διαμαντίδη και η αποθέωση την ώρα που έφευγε για τελευταία φορά από το κλειστό του μπάσκετ, όλα καταγράφονται στο βίντεο της ΚΑΕ με τον τίτλο "3D Standing Ovation".

Με Πεδουλάκη στο τιμόνι

Και λίγο πριν τις 19.00 η ΚΑΕ με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησε την συνέχιση της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

pedoulakis


(Πηγή: www.paobc.gr)

Ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, μετά τον αποκλεισμό από την Λαμποράλ, παρότι είχε λίγο χρόνο στην διάθεση του και να την κάνει ανταγωνιστική στους τελικούς με τον Ολυμπιακό. Σειρά τώρα θα πάρει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά και η μετεγγραφική ενίσχυση, στην μετά Διαμαντίδη εποχή.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα με τις αρχές, τις αξίες και την παράδοση του Παναθηναϊκού. Μια ομάδα που θα αγωνίζεται σκληρά κάθε στιγμή στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο κόουτς του «τριφυλλιού» και συνέχισε: «Δεν πρόκειται για αλλαγή σελίδας, αλλά για αλλαγή βιβλίου μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη, οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ένας από τους τρεις “πυλώνες” του Παναθηναϊκού μαζί με τον κόσμο και την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

2535830


(Πηγή: EUROKINISSI/ ICONPRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Έχουμε μια βάση Ελλήνων αθλητών και θέλουμε να την πλαισιώσουμε με ξένους παίκτες οι οποίοι θα έχουν κίνητρο και ποιότητα. Σύνθημά μας είναι: πάνω απ’ όλους και όλα η ομάδα. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ