ΣΠΟΡ

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία Παναθηναϊκού με Αναστασίου

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία Παναθηναϊκού με Αναστασίου
ICONPRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οριστικό τέλος μπήκε στη συνεργασία του Γιάννη Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Δευτέρας και μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών.

Οριστικό τέλος μπήκε στη συνεργασία του Γιάννη Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Δευτέρας και μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πράσινοι βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση ξένου τεχνικού.

Το κλίμα για τον προπονητή ήταν βαρύ από την ημέρα που ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την Καμπάλα στο πλαίσιο του Europa League, ωστόσο η διοίκηση τον στήριξε. Οι εμφανίσεις όμως στα ντέρμπι των δύο τελευταίων αγωνιστικών, με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έκαναν το κλίμα μη αναστρέψιμο. Η συνεργασία των δυο πλευρών ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013 και μεγαλύτερη στιγμή ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου το 2014 κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στις 7 Απριλίου ο Γιάννης Αναστασίου ανανέωσε μάλιστα τη συνεργασία του με τους "πράσινους" μέχρι το 2018, προτού χρειαστεί αυτή να διακοπεί απότομα μετά την παρέλευση του 1/3 του πρωταθλήματος.

Η δήλωση Αλαφούζου για το "διαζύγιο" με Αναστασίου

"Ο Γιάννης ήρθε σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Παναθηναϊκό το Μάιο του 2013. Μαζί δημιουργήσαμε ένα πλάνο που υπηρετήθηκε με συνέπεια και είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ομάδας, που όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη παραδέχονταν. Φτάσαμε σε σημαντικές επιτυχίες και φυσικά του πιστώνονται σε σημαντικό βαθμό. Στη διάρκεια της συνεργασίας μας έγιναν λάθη και από τις δύο πλευρές. Όλοι όσοι είμαστε στον Παναθηναϊκό τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο Παναθηναϊκός εύχεται ό,τι καλύτερο στον Γιάννη Αναστασίου".

Η δήλωση του Γιάννη Αναστασίου

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κ. Αλαφούζο για τη συνεργασία που είχαμε σε αυτά τα 2,5 χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που υπηρέτησα αυτό το σύλλογο, ο οποίος μου πρόσφερε πολλά.

Ευχαριστώ επίσης όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου, τους ποδοσφαιριστές, τους υπαλλήλους στο προπονητικό κέντρο αλλά και τους ανθρώπους στα γραφεία της ΠΑΕ, όπως και τον κόσμο της ομάδας. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στον Παναθηναϊκό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ